Nikki Minaj взуття

Shoerazzi.com визнала ці черевики, створені з світловим введенням дизайнера Gianmarco Lorenzi, як одного з sexiest в 2010 році. Рік до останнього, в цих чудових взуттях на 80,000 рублів, Nikki відсвяткував свою День народження. Захід відбувся в Лас-Вегасі та співачки вийшов на свій зовнішній виступ. Я хочу визнати, що її взуття є божественним!

У чудовому творі з Олександра Маквіна, Ніккі Мінай припинив закуску на Boa Steakhouse. Половинки чоботи з оригінальним дизайном за 15,000 рублів не можна, тому що вони дійсно красиві. Я люблю це, і я люблю його.

Оригінальна форма взуття моделі Muse від Walter Steiger не може залишити байдужими цінителі незвичайного взуття, до складу яких входять Nikki Minaj. На події NBA Player Gala вона спалахнула цього сміливого бірюзового взуття. Мені здається, що цей образ вигідно відрізняється від сторонніх луків Nikki. Дуже гарна.

На сайті Tsumori Chisato протягом декількох років поспіль доступні босоніж з смішним принтом. Зрозуміло, вони не виходять з моди. Плетені танкетки вже весна-літо 2012 тренд, тому вигідно купувати таке взуття з усіх боків.

Superbarefoots на танкетці від Alexander McQueen удар мене жорсткий. Я просто впала в любов з ними! До речі, на офіційному сайті дизайнера вони не доступні, хоча ці сандалі з'явилися не так давно - в 2011 році. Вони купили все.

Вовна і вівсяна відмінно виглядають разом, тому ці коричневі черевики Fendi також здорові. Логіка залізна, і ціна цих взуття не так велика (нині з 30% знижка) - 12,000 рублів.

Р

У 2012 році на церемонію граматики Nikki став екстравагантним нарядом і малиновим взуттям від Giuseppe Zanotti за 22,000 рублів. Дуже скромний вибір для Minaj, але я люблю ці черевики.

На "Good Morning America" Nikki wore laced половина взуття від Giuseppe Zanotti за 30 000 рублів. О, добре, ціни, і тому я хотів би купити ці черевики з весняної колекції на неймовірно високій шпилькі.

Взуттєві черевики на 15-сантиметровому каблукі Giuseppe Zanotti мають божевільний красивий колір, просто в час для весни. Ціна, на жаль, не дуже красива. 22,000 рублів.