В'язаний Голлівуд блокавтобуси

"Тампест." Можливо, ви не чули про цей фільм з Helen Mirren і Russell Brand у провідних ролях, так як такі грандіозні збої в світовому кіно кілька. Це адаптація гри Шекспіра з тієї ж назви. З бюджету 20 млн., фільм становив менше 350,000. Чому? Я не бачив цього фільму, і бути чесною, я шокую ці цифри. Чи є Шекспір дійсно не "кухаючи" на всіх (фільм був знятий в 2010 році). Або зробив фільм руїну Бренд як Тринкуло?

Це ім'я «твердого горіха». Бруце Вілліс – лютий за аудиторію та пензля до кінотеатру для будь-якого несенсу за його участю. А в 1991 році Брюце був зіркою, але, скажемо, не так яскраво. Акція «Гудсон Гохар» не вдалося на касі, розтягнувши лише 17 мільйонів на бюджеті 65 млн. І це не несправність Брюса, але сценаристи, які, очевидно, писали сценарій з лівою стопою з бодуна.

Кішечок. Після виходу з ладу цього фільму, зал Беррі переходить до зірки в ролі супергерої. Вартість виробництва і маркетингу склала 135 млн., і зібрана плівка лише понад 80 (запам'ятна половина притоків кінотеатрів). Критика, як правило, “здійснила” фільм, викликаючи його однією з найгірших адаптацій коміків

Battlefield Earth, 2000. Якщо ця плівка була спочатку позиціонована як пародія відчуження, можливо, вона збирається більше. Але після того, як це було представлено нам як героїчну дію, але тільки від патологічних діалогів персонажів, навіть якщо ви не враховуєте їх зовнішній вигляд, можна загорнути надовго. В результаті в ній вкладено понад 30 мільйонів доларів з 73.

р.

Мадонна вже зрозуміла, що вона краще робити фільм, ніж діяти. Але в 1986 році, коли вона погодилася грати в лідерську жіночу роль в пригодницькій мелодрами Шанхая Суприсе, вона подумала, що вона може вразити аудиторію. До речі, в головній чоловічій ролі зірвав її потім чоловік – Шин Пенн. Алас, ймовірно, навіть тоді Мадонна і Пенн проживав як кішка і собака, тому ніхто не вірив у своїх на екранних почуттях. Результати: Кошти на суму понад 2 млн дол. США на бюджеті 17 млн дол. США

р.

Наш кінотеатр все ще далеко від Голлівуду в плані суми вкладених коштів, але вітчизняні кінематографісти довели, що вони можуть успішно стріляти гуано на багато грошей. Якщо перша частина епічного блокбустера «Необхідний острів» люди вийшли з інтересу, то в 2009 році, коли друга частина з'явилася, приступи від оренди склали лише шість мільйонів. На обох частинах було втрачено 36 млн рублів, з яких мільйон виділено з державного бюджету. В обох «Ісландс» я любила тільки провідний актор – чоловіча, а саундтрек групи «Токіо» «І люблю її». . ?