Складний період для Маріліну

Дуже складний час для Маріліну. Постраждала від безсоння і постійних головного болю. А лікарі перетворили, щоб були просто запобіжні її більш потужними транквілізаторами. Ця умова викликала непорозуміння і напругу у відносинах з чоловіком, Артуром Міллером, і це, в свою чергу, викликало нові, довший зв'язок депресії. 1960 р. був повним кошмаром: фільм на основі сценарію Міллера, зйомки якого було дуже затримано через бідне здоров’я Маріліна, в результаті чого не вдалося в касі і на критик. Милосердя і Монро може не витримати взаємовідносини і розлучення.

Кар’єра – чудова річ, але вона не може зберігати будь-який теплий на холодній ночі.

1962 р. краще: У кінофільмі «Зима має статися» Джорджа Кукора, але зйомки знову йде довго і складно: актриса часто просто не прийшла до комплекту і це порушує план зйомки.

Якщо я не був себе, що я буду?

Р

У результаті Марілін був просто вогневий з литого фільму для великої кількості «невідомості», хоча Монрое заявили, що причина відсутніх робочих днів була хворобою. Кукор відмовився знімати далі без Мариліну: фільм залишився незакінчений, останній в її житті і з дуже розповіді заголовок.

Успіх є ікрою, але якщо ви їсти багато його, це може кинути.

Після того, як Джордж Бурріс, журналіст і фотограф, присвячується інтерв'ю Мариліну і, звичайно, беруть нові фотографії актриси. А Бурріс зробив велику роботу з ним - вони мали дуже дружні і досить інтимні фотосесії на пляжі Санта Моніка, які містилися стільки як шість безтурботних тижнів літа.

р.

Голлівуд - це місце, де ви оплачуєте тисячі доларів за поцілунок і п'ятдесят центів для вашої душі.

Можливо, ті були останні і рідкісні моменти торментованої ради Маріліна. Сьогодні вважається, що він був Георгом Буррісом, який прийняв останнє офіційне зображення... Фото з 13 липня 1962 р., бо 5 серпня світ дізнався про трагічну смерть Марілін Монро.

Я почав свою кар'єру в якості шпинделя. Я зустріюсь.

р.

Всім відомо, що «що пекло» завжди є право зробити.

до 1 2 3 4+

Краса є свободою.
57399

В кінці означає, що ви очікуєте. Ви і не один інший. Знайте вас незамінним.

Зайдіть, якщо ви хочете бути коханим.