Оскар 2012

Що може бути більш цікавим, ніж найстарші, найяскравіші, найдовший, найдовший, чарівний шоу? Тільки що відбувається за лаштунками: під час його приготування і проведення. Я знаю це по-перше. Найсильніше, відчужливе і життєрадісна екстраваганза відбувається дуже близько до аудиторії, але це, безумовно, не переважає «продуктивність» (що не на всіх боках за її переваги), що відбуваються на сцені. Будь-яке шоу є набагато більш складним і живим організмом з безліччю струмів і підводних каменів, ніж зазвичай думка. Тільки ця секретна сторона сцени і рулонний червоний килим ретельно прихована саркувальниками-організаторами цієї дії, або вони намагаються приховати, так як журналіст-ревектор фотографи намагаються натиснути на камеру і захопити те, що магія має у своїй капелюх, щоб розкрити секрет за сценаріями в усьому світі. Як, наприклад, іноді вдасться фотографам Лос-Анджелесі Times, який цей раз порадує нас чудовими фотографіями з церемонії Оскара цього року. Звісно, кожен ніколи не бачив фотографії з цієї події, але вірити мене, це фотосеріалу говорить про абсолютно різні, його надзвичайна історія одного шоу.

Р

р.

р.

Габаритний зображення