Знаменитості відомого Coachella

Я не знаю, якщо це означає, щоб перейти в деталь про те, що вінчелла. Це досить велика історія, і я буду витрачати багато часу, щоб розповісти його.

Якщо ви обмежите себе кількома короткими, але дуже захоплюючими пропозиціями, то це триденний відкритий музичний фестиваль (хоча я називаю це свято) і мій довгий час великий сон час. З 1993 року фестиваль пройшов кожну весну в Каліфорнії. Організатори фестивалю намагаються залучити музикантів різного розміру до участі. У день, на різних стадіях можна почути рок, інді, хіп-хоп і електронні виконавці. Цього року квитки на Coachella вийшли всього за 3 години.

Але цей фестиваль хороший не тільки тому, що в три дні ви можете почути живу продуктивність Radiohead, Coldplay, Dr. Dre, Флоренція Валл і, наприклад, Swedish House Mafia, але і той факт, що в натовпі хіппі, як ці хлопці, він може легко бути Kate Bosworth, Kathy Perry або Jared Leto.

Останні акорди звучали в долині Каліфорнія і завершилася екстраваганза. Зараз інтернет є повним обговоренням щасливих людей, які вдалося відвідати Coachella, і, звичайно, фотографії. У фотографіях я хотів би зупинити і показати вам ті знаменитості, які протягом трьох днів (разом для пари годин) стають звичайними хлопцями, які люблять весело і слухати хорошу музику.

Це те, що фестиваль Coachella і люди, які тут виглядають:

387260

Р

р.

Добре, для солодкого - фото з знаменитостями. Ознаки тільки найрозпізнаванішим особам.

р.

Camille Belle.
3250Р. 3700Р.

Дилан МакДермотт.

1848592

р.

Kate Bosworth в компанії її дружби Michael Polish
Р

зображень

Емма Робертс і Шорд Overstreet
р.

р.