Вікторія Бекхем і Святитель

Добрий вечір для всіх, це мене знову і знову йде про кохану. У цій пошті я хочу порівняти однакові луки Вікторія та інші зірки. хто цікавиться - будь ласка під кітом!

1. Вікторія і Мішель Вільямс. Виноте для Вікторії-неонового відтінку сукні вдало аномблено з чорною фурнітурою, хоча сумка і взуття я буду вибирати менш масивний. І вбрання Michelle є просто нудним, поєднання білого з чорною і короткою простою стрижкою змушує її виглядати як школярка.

2. Вікторія та Келлі Осборн. Ви не повинні голосувати і це ясно. Хоча недавно Келлі виглядає дуже нічого - втратила вагу і змінив стиліст.

3. Вікторія та дружина Стівена Джерарда (Liverpool footballer) Alex. Ось теж мій вибір для Miss Beckham, як плаття на її шишена фігурка сидить просто бездоганно, і який колір, мм...

4. Вик і Фергі. І сидіти дуже добре і підкреслити гідність фігури. Мені подобається!

5. Умань Вікторія та Марія. Я люблю світле плаття і на тонкій Вікторія виглядає більш гармонійно.

6. Вицький і Миля Євович. Я ніколи не бачив її, як це. Не тільки що на голові гнізда стріли, також одягнена качка, перше, що випав з шафи. Нерідко Вікторія.

7. Вікторія та Гайді Клум. Вінідський вид квадрата тут, не для неї. Але Вікторія добре попарила болеро і шкіряні рукавички. Я дуже люблю стрижку тут, це так мило.

8. Вікторія та Левитон Местер. Layton якось невдало підібрані аксесуари та взуття. Vote для Vic.

9. Вікторія та Єва Лонгорія. Вони чудово виглядають! Доброго дня!

10. Вікторія Бекхем і Каті Холмс. Непримітно, Вікторія, біла виглядає більш елегантно і благородно, а сині прощення.

11. Вікторія та Лінсей Лохан. Ну і немає коментаря, Ліндай здається, вийняти сміття (або може повернутися з іншого бінге, тому що вид не є свіжим).

12. Вікторія та Діта Вон Тейсе. Я люблю спосіб сидіти по обидва боки. Браво дівчина!

13. Вікторія та Ріанна. Сукня добре вписується на Ree і Vicky. Дуже яскраві і соковиті.

14. Вікторія та Крістіна Акілера. Не дивно. Білий освіжаючий і Кріс ще худий.)