Модні тенденції

Здогадувати тренди - це нездатний бізнес. Дизайнери генерують одну річ, маски носять щось інше. І дуже рідко у кого-небудь є можливість бачити пробудження зображень в житті. Я не говорю про сліпе копіювання. Але ловити і втратити тренд (з легкістю, не показувати) може бути складно. Кожен дизайнер може знайти нові модні тренди для них осінь-зима 2012-2013, на які він був букмекером в найближчий сезон. Я намагаюся виділити особливо очевидні тенденції, які масовий ринок обов'язково підійдуть. Я сподіваюсь, що ви будете насолоджуватися.

0 р. Модний набір

Купівля товарів з сітки

Quelle чоботи
4,299 рублів.

Фебретті рукавички
2 600 рублів.

Дербі парасолька
949 рублів.

Пальто s.Oliver
5,940 рублів.

Блузка Vero Moda
1,210 рублів.

Мекскс штани
2,270 рублів.

1,1 км Чоловічий одяг

Чому нічого не підкреслює жіночу природу, як чоловічий одяг? Це природа, не фігура. Одяг у чоловічому стилі приховує жіночі форми, але при цьому підкреслює жіночий характер: беззахисний і сильний одночасно. Можливо, це головна тенденція осінньо-зимового сезону 2012-2013 рр. Досить багато всього.

Шапки чоловічі стилі

26657.500 Р

Чоловіче пальто

Костюми чоловічі

2,2 км Перебільшений шарування

У пості про спідниці я вже торкнувся на цьому тренді. Один з його елементів - спідниця над брюками. До речі, ця тенденція була винайдена не дизайнерами, але радянськими школярами, які носили шкільні уніформи над спортивними брюками взимку, щоб одягатися швидше за фізичну освіту, а в цілому, тепла :- Я не доторкнутися до мусульманських суконь, є абсолютно інший стиль.

Ще один елемент шарування: два куртки одночасно або куртка на пальто. Я часто бачив ці зображення на блогах про вуличну моду. Чи повернулася мода з вулиці до котла, або я пропустив щось?

Якщо перед багатошаровим повітряним, практично невидимимимим був присутній в таких стилях, як бо, фольклор, вулиця, грун, романтичний. Тепер багатошарова явна, з чіткими видимими лініями, часто прямі, і її можна віднести до класичного стилю. Один отримує враження, що дизайнери вішають жіноче тіло в тканину, складаючи його як орігамі. Спробуйте вгадати, що під одягом.

3. У Тканина: яскраве хутро і шкіра

Що стосується кольорового хутра, я проти неї. Але ніхто не просить мене:- Я держава: пальто повинні бути короткими, яскравими, об'ємними. Можливі варіанти у вигляді знімних джгутів, комірів і босів різних кольорів як доповнення до самих звичайних повсякденних зображень.

, Україна

Якщо парафразе Ніна Гарсія, то заява про шкіру буде вірною: будь-яка річ від вашої шафи (які костюми ви) повинні бути дубліковані в шкірі. Напевно, ця думка була представлена дизайнерами, що вказують на модні тенденції осені-зима 2012-2013. Шкіряні пальто і шапки, спідниці і сукні, штани і шорти. Тканина більше не обмежує форму. Найяскравіші сукні та спідниці, спортивні шорти, драпірії, жалюзі, навіть багателіє на шкірі. Все доречно, доки воно йде. Колір шкіряного одягу в найближчому сезоні або в натуральному коричнево-зеленому діапазоні, або в безпрограшних варіантах чорного, червоного і білого кольору.

р.

4. Vests 2012-2013: прямий розширений плеч
4015645

Самі жилети за другий сезон не віддають модних позицій. Вони модні і прикрашені вишивкою, паєтками, аплікацією, і строгим монохромним, і в'язаним, і в стилі міліції, народний, випадковий, сафарі, гламовий скеля. Дизайнери знайшли нову форму для них. Продовжити плечову лінію, зробивши її важко. Це можна досягти за допомогою тканинних або плечових колодок. Ця річ створює трикутний силует, дуже модний, спортивний і тонований. Тому його кращі супутники вузькі штани, шорти, спідниці.

р.

5. Умань Спідниці: Підвіска на стегнах

Модел 2012 – зміцнення жіночих ліній в одязі за допомогою найпростіших методик. Плінтуси, великі принти, светри з бас-низом, накладні і різати великі кишені. Спідниці з'являються на стегнах, суконь затягують ремені на талії. Великі м'які складки і трапеції силуету є найбільш модними спідницями в осінньо-зимовому сезоні 2012-2013.

6. Жнівень Зовнішній одяг 2012-2013: відкриття

Ця форма пальто і куртки має величезну перевагу. Для жінок з фігурою «копа» або «паар». Широкі недбалі плечі привертають увагу і візуально балансують стегнами. З вузьким дном одягу (і з такими плечами навіть пряме пальто буде виглядати вузьким) робить стегон вузьким, строгим, прямим. Так, і просто, в такому пальто затишні, комфортні і светри можна захопити в: Для пальто або куртки 2013 виглядають не просто модно, але і курча, ставка виконана на тканині (який в цілому обов'язково слід робити простими силуетами одягу). Якість драпірування, твіт, кашемір, легко драпіровані і приймають м'які лінії силуету.

999583р.

7. Про нас Шорти

Осінь/Зима 2012-2013 шорти можуть бути будь-якими. Вони тихо ковзали на подіум, шорти вони скрізь шорти, одяг для відпочинку і спорту. Справа в тому, що наймодніші з них не міні. Вони виглядають як штани з вирізом коліна. Це велика заміна для спідниці офісу. Наймодніший варіант - шкіра і з усіх видів теплих матеріалів. З ними відмінно підійде для роботи і відпочинку. Довжина і вирізання дозволяють носити модні шорти не тільки для дівчаток.

8. комбінезони

Модні тенденції осені-зима 2012-2013 включають в себе пристрасть – комбінезон. Вони мають строгий чіткий силует, практично нерозпушується лінія між верхнім і дном, призначені пояси обману. Такі моделі добре «пара» фігури. Кольори виключно стримані, натуральні. І знову, п'ятий необхідний і образ створюється стриманий у вигляді, але виразний і емоційний зміст.

528362

470622

доб.

9. Навігація Штани 2012-2013: вузькі з голою щиколоткою

Контролери. Зрозуміло, що все високий, довгий і тонкий. Але ми не живемо в моделі світу. Так ми намагаємось самі. Обов'язково такий ліктя, бажано на майданчику в обшивці частини, взуття з джемпером або ременем на щиколотці. Лінія стегна покрита великим светром, курткою, курткою або пальто. Фіксувати талії, бажано широкий якісний шкіряний ремінь.

р.

10. Туристичні пакети

Пристрасть для подорожі та пов'язаних зображень - модна тенденція осені-зима 2012-2013. Для досягнення бажаного ефекту можна тільки завдяки сумці. Сумки, шкіряний багаж, великий мішок постмана, великі сателі можуть і повинні носити щодня. Бажано в руках, по ручці і не над плечем.

, Україна