Зображення Емма Ватсон

18 березня 2012

Емма повернулася з Бостона і, у супроводі її охоронця, яка сумнівно несе її роботодавцю гаманець, на її шляху з аеропорту LAX. Я був здивований, що Емма кам'яний одягнений як англійці, але в разі Емми, який має трохи схожий стиль, все ясно. вона британський. Зображення не в моєму смаку, але головне в повсякденному житті – зручність і чистота речей, а їх краса – відносна концепція. Хтось любить одягатися, і хтось просто одягається добре. Кулька лука, навіть шарф не зберігає ситуації.

,00 Р

19 березня 2012

А актриса відвідала Starbucks, що має смачний сніданок і виїжджаючи зовні без клока, що показує нам свій повсякденний наряд. Дуже хороший образ, який дійсно освіжає Емма, крім смуги тепер в тренді. Це просто багатошаровий Ватсон був варто відмовитися (верхня частина болючно масивна з'явилася), а з коротким волоссям вона виглядає цікавіше, незалежно від того, як скручувати.

21 березня 2012

Після довгого дня роботи Емма залишає на сцені в невибагливому образі панського підлітка. Я часто бачу дівчата, одягнуті таким же чином, тому це поєднання вже нудно. Сорочка-роздягання, чорні колготки і черевики нудні без аксесуарів, але Емма може бути пробачена за їх відсутність, тому що я бачу, що ми безпосередньо розповімо її не перед...

30 березня 2012

Актриса, зухвала намагалася позбутися від екранного стереотипу «Я-Герміоне Грангер», зустрілася з другом до Голлівуду «Urth Caffe». Коли вони купили, вони пішли про свій бізнес. Не знаю, як одягатися. Колірне поєднання сірого і крему не пішло в будь-якому місці, але поєднання речей залишає бажати кращого. Я вірю, що Емма буде формувати її стиль, але пізніше, коли вона остаточно зростає. Я не рекомендую носити спідницю, я думаю, що це смішно.

р.

7 квітня 2012

Емма листя Intermix Boutique в Лос-Анджелесі в наряді вбивця. Сплав по лілій, шорти з критим дном і агресивним шнуровим взуттям ви знаєте, який колір. Насолоджуйтеся шанувальниками Watson, але це страшно. Неприпустимо, для 21-річного плаття, як це, навіть якщо вона спить на стереотипах. Дівчина за її краще одягнена, і вона не має можливостей Емма має.

14 квітня 2012

Емма носить жилет на фестивалі Coachella.

14 квітня 2012

Цей бантик зробив його до списку Marie Claire кращих, і тепер він робить мене дивним, чому він і не інші зображення Емма з свята життя і музики називається Coachella. Дуже гарно виглядає, частіше вона зношена шапочками, яка виходить так, щоб її обличчя.

15 квітня 2012

Фестиваль, але наступний день. Я люблю це місце, це не великий скупчення зірок, але одяг Емма знову занурюється. Який принцип слідувати при виборі таких речей? Я не розумію, але виглядає смішно і вульгарно. Короткий півколір не підходить їй, светр з народними мотивами, як правило, минулого квитку, і макіяж для молодого обличчя занадто схильний, хоча бабуся сказав два і в другому фото макіяж виглядає дуже... Мені подобається Емма, так що я хотів би, щоб плаття краще, ніж вона зараз (не думаю, що я просто струкаю повітря, критикуючи її стиль).