Зображення Емма Ватсон

18 березня 2012

Емма повернулася з Бостона і, у супроводі її охоронця, яка сумнівно несе її роботодавцю гаманець, на її шляху з аеропорту LAX. Я був здивований, що Емма кам'яний одягнений як англійці, але в разі Емми, який має трохи схожий стиль, все ясно. вона британський. Зображення не в моєму смаку, але головне в повсякденному житті – зручність і чистота речей, а їх краса – відносна концепція. Хтось любить одягатися, і хтось просто одягається добре. Кулька лука, навіть шарф не зберігає ситуації.

Зображення Емма Ватсон ,00 Р

19 березня 2012

А актриса відвідала Starbucks, що має смачний сніданок і виїжджаючи зовні без клока, що показує нам свій повсякденний наряд. Дуже хороший образ, який дійсно освіжає Емма, крім смуги тепер в тренді. Це просто багатошаровий Ватсон був варто відмовитися (верхня частина болючно масивна з'явилася), а з коротким волоссям вона виглядає цікавіше, незалежно від того, як скручувати.

Зображення Емма Ватсон

21 березня 2012

Після довгого дня роботи Емма залишає на сцені в невибагливому образі панського підлітка. Я часто бачу дівчата, одягнуті таким же чином, тому це поєднання вже нудно. Сорочка-роздягання, чорні колготки і черевики нудні без аксесуарів, але Емма може бути пробачена за їх відсутність, тому що я бачу, що ми безпосередньо розповімо її не перед...

Зображення Емма Ватсон

30 березня 2012

Актриса, зухвала намагалася позбутися від екранного стереотипу «Я-Герміоне Грангер», зустрілася з другом до Голлівуду «Urth Caffe». Коли вони купили, вони пішли про свій бізнес. Не знаю, як одягатися. Колірне поєднання сірого і крему не пішло в будь-якому місці, але поєднання речей залишає бажати кращого. Я вірю, що Емма буде формувати її стиль, але пізніше, коли вона остаточно зростає. Я не рекомендую носити спідницю, я думаю, що це смішно.

Зображення Емма Ватсон р.

7 квітня 2012

Емма листя Intermix Boutique в Лос-Анджелесі в наряді вбивця. Сплав по лілій, шорти з критим дном і агресивним шнуровим взуттям ви знаєте, який колір. Насолоджуйтеся шанувальниками Watson, але це страшно. Неприпустимо, для 21-річного плаття, як це, навіть якщо вона спить на стереотипах. Дівчина за її краще одягнена, і вона не має можливостей Емма має.

Зображення Емма Ватсон

14 квітня 2012

Емма носить жилет на фестивалі Coachella.

Зображення Емма Ватсон

14 квітня 2012

Цей бантик зробив його до списку Marie Claire кращих, і тепер він робить мене дивним, чому він і не інші зображення Емма з свята життя і музики називається Coachella. Дуже гарно виглядає, частіше вона зношена шапочками, яка виходить так, щоб її обличчя.

Зображення Емма Ватсон

15 квітня 2012

Фестиваль, але наступний день. Я люблю це місце, це не великий скупчення зірок, але одяг Емма знову занурюється. Який принцип слідувати при виборі таких речей? Я не розумію, але виглядає смішно і вульгарно. Короткий півколір не підходить їй, светр з народними мотивами, як правило, минулого квитку, і макіяж для молодого обличчя занадто схильний, хоча бабуся сказав два і в другому фото макіяж виглядає дуже... Мені подобається Емма, так що я хотів би, щоб плаття краще, ніж вона зараз (не думаю, що я просто струкаю повітря, критикуючи її стиль).

Зображення Емма Ватсон