Зображення Селени Гомес

28 лютого 2012

вона все ще дитина, хоча вона була на носі протягом 20 років. Чи є це погано, коли ваше життя випереджає вас? Зростає час. У Парижі, де з’явився новий молодіжний фільм «Весняний відпочинок» за участю Селени, вона не занехтувала поїздкою до Діснейленду. Хентай її образ - комфортний капюшон з королем Дісней - Міккі Моус, пухкі джинси, прості кросівки і бежевий клоак, що економить від дощу. Клоак, до речі, вибитий з загального спортивного стилю Гомеса, але, ймовірно, в той момент він був дуже необхідний, і він заборонив когось «в'язаний» його. Дивись як підліток дівчина від 15 до 17.

р.

1 березня 2012

У Флориді актриса і співачка пішли на Starbucks, мати каву і мати закуску з ароматним бункером. Я не знаю, якщо вона жир, але якщо вона, вона дуже добре, герой. Вона дуже тонка і гарна. На малюнку, ручна особа і шавлія важко працювати компенсують практично повну (на мій погляд) відсутність таланту. Я дуже сподобався цей образ. По-перше, вона відкриває свої ноги, які вже грають в її руку, а по-друге, вона одягнена за своїм віком і по-третє, це стиль країни, і я дихнув нерівномірно до нього протягом декількох років. Простий, але смачний.

2 березня 2012

Селена в аеропорту LAX. Paparazzi знайшов Gomez в абсолютно підлітковому луку: теплий американський джемпер, щільні джинси, комфортні глечики і з якоїсь причини з двома сумками. Речі досить добре для польоту, але вибираючи між правими і лівими сумочками, я буду вибрати один на лівому плечі Селени. Яскрава пляма в цьому образі не зашкодить.

5 березня 2012

Вона сказала, що це фото було прийнято рано вранці, коли навіть птахи не співали. І ви знаєте, що я вірю, тому що дівчата (на фото я знаю тільки Селена і Ванесса Худгенс) вже дуже відступні і не повністю зловживаю. Вони, як ви розумієте, походять на їх пост - зйомки фільму «Весняний відпочинок». Звісно, це прохолодно зовні і Гомес вибрав теплий і затишний цибулю. Шукаю ці речі, мимоволі пам'ятаємо заміський будинок, камін і приємна атмосфера в колі близьких і друзів. Порівняно з іншими дівчатами на малюнку, Selena виглядає дуже добре.

455964

11 березня 2012

У спортивному барі «Ст-Петербург» (що синорське ім’я для зернового закладу, може мати повагу, адже в Росії це культурний капітал) Селена була спіймана в компанії Justin Bieber. Дівчина була в дуже ніжному і до смаку красивою білосніжною сукню і простою санетами. Чому я люблю цю сукню? ?

4 квітня 2012

З таким мертвим поглядом ви можете перейти до лікаря, який Селена зробив раніше цього місяця. Чому і чому ми не поінформували знову, але вона виглядає дійсно вичерпається. Не подбати про себе Селена, ви працюєте... Я ніколи не був до L.A., але я думаю, що це типовий американський бант, який більшість дівчат зносилися.

5 квітня 2012

Джастін і Селена на романтичну дату. Це право, потрібно підтримувати дівчину, коли вона трохи хвора. Бабер підняв настрій коханого, який цей час виглядає на його фоні не торкався (зазвичай він її проповідує), і дуже яскраво. Я люблю виглядати, я люблю джинси, але не так багато. Натюрморт, шунгінг за потребою в щільних джинсова футболка Jas.

17 квітня 2012

За більш ніж рік, Джастін і Селена разом і здається, що вони не збираються перерву. Вони як недавно взяли участь у грах Lakers і виглядають дуже щасливими (не на цьому малюнку, але в цілому). Слона з цієї нагоди випрямляла її кучеряве волосся, покласти на джинсовий, чорні брюки і бузкове взуття. Він виглядає акуратним і хоча я не схожий на неї зовні, він вийшов дуже красиво.

18 квітня 2012

З банею Червоного Була, Селена в невідомому напрямку. Я дуже люблю свою сумку.