Жінки минулого

100 р. Упродовж останніх 10 років відійшло 100 відомих жінок. У співвідношенні рейтингу переглядали безліч дивовижних фільмів, слухали численні музичні композиції, дізналися останні тенденції в індустрії моди і краси і прийшли до певного стандарту сексуальної дівчини з світу кіно і музики. Як кажуть редактори Комплексу, вони поціновувачі і добре розширюються у жінок, тому після закінчення кар'єри найяскравіших осіб в розважальному світі вони не мали труднощів у складанні цього рейтингу. Звісно, 100 дівчаток не поділяться один пост, тому давайте подивимося на топ-10 найсвіжіших дівчат минулого десятиліття за комплексом.

10 місце

Ми всі знаємо, що Холе Беррі був одним з найгарніших дівчат 90-х років, але вона здатна зміцнити свою позицію в новому декаді. Авторами рейтингу особливо відзначили її сексуальні танці в різних фільмах, а також ідеальну фігуру, яка збереглася зараз, коли вона 45. Я кажу собі, що вона не дивиться на свій вік, в кінці, «Дівчина, показати свій паспорт!» Упродовж десятиріччя від дня народження дочка Нала, яка може лише побачити її батько Габріель Абубріла у присутності третіх осіб, призначених суддею.

9 місце

Зірка «Фантастична четвірка», «Син-Сіті», «Машет», «Вагітна удача, качка!» та багатьох інших фільмів 29-річна акторка Джессіка Альба отримала дев'яту лінію рейтингу. З усіх куточків світу до цього дня, і навіть народження двох дочок не зробив її менш бажаним. До речі, це народження Заслуженого та Haven, що комплексний журнал вважає головним досягненням Альба за останні 10 років.

8 місце - Кассі

25-річна модель і співачка Кассі восьмому місці не збігається. Редактори були непристойно захоплені своїми особистими оголеними фотографіями, що витікали в Інтернет, і вирішили, що принаймні для цього Кассандра Вентура має право бути в своєму рейтингу. Крім того, було відмічено, що незважаючи на поголені віскі, Cassie має такий сексуальний вигляд, що ви забудете про що-небудь інше. Нехай вона зійде, поки вона 100 сексуальний! Achieving a Грудень: оголені фотографії, більше, не менше.

7 місце - Mila Kunis

Дівчина з величезними очима і великим потенціалом, 28-річний Mila Kunis знаходиться в 7-му місці. Всі її ролі хороші, але Black Swan виділяється, в якому Natalie Portman (частково їх постіль) був занурений як досягнення десятиліття. Я думаю, що компілятори були перегрівані, але на емоціях і я б називав роль у цій картині, головним досягненням Куніса протягом останніх 10 років, хоча Золоті глобуси не дали.

6 місце - Анджеліна Джолі

Не забудьте цього разу про Анджеліна Джолі, який цього року, нарешті, починає зірвати знову в фільмах, а не знімати власні фільми, практично не вдається в коробку. Зараз 36-річної Джолі був написаний, але за роль Лара Крофта вона може бути надана шосте місце. Досягнення минулого 10 років: режисерський дебют «В землі крові і меду».

5 місце - Eva Mendes

38-річна актриса від Майямі Eva Mendes відкриває топ п'ять. Гаряча дівчина і, по дорозі, кубин. Неприємний її обличчя і фігури не можна назвати, але є щось в ній, швидше за все, деякі незламні пристрасті. Так, вона побачила Райан Гослінг, і це варто. Досягнення декади: роль у фільмі «Копи в глибокому заповіднику».

4 місце - Меган Фокс

Меган Фокс і четверте місце. Вони цінували своє тіло, я оцінив все. Досягнення останніх десяти років називається «розумний децепція» Меган, який зміг зробити всіх чоловіків, думаю, що вона є найбільш привабливою дівчиною на Землі. Вона зробила це, природно, за допомогою трансформаторів і тіла Дженніфера.

3-е місце - Кім Кардашян

Де без соціаліту і реальності зірка Кім Кардашян? Звісно не. 31-річний Кім не докладав ніяких зусиль, але вдалося дістатися до третього місця, що компілятори рейтингу надзвичайно щасливі, тому що на кришці Кім з'явився майже вперше в 2007 році. Досягнення: Про шлюби та розлучення в недавній історії

2-е місце - Бейон

2-е місце - молода мама Бейонсе. 30-річна співачка досягла багатонадцяти років - кілька статуеток Grammy, шлюб Джей З, народження своєї дочки Blue Ivy, а також важливо ім'я її нових видів мух.

1 місце - Ріанна

Перше місце, яке ви думаєте? Абсолютно, Ріанна. Коли вона не була на вершині? За останні десять років вона виграла 5 грамів і молодого співака в історії Білборда, який зумів поповнити графіку Hot 100 11 разів на 6 років. І звичайно вона стала зіркою першої величини. У світі шоу-бізнесу з хітом «Umbrella» не пропустіть шанс стати світовою знаменитістю. Ріанна, привітання. Заслужений.

р.