Жінки минулого

100 р. Упродовж останніх 10 років відійшло 100 відомих жінок. У співвідношенні рейтингу переглядали безліч дивовижних фільмів, слухали численні музичні композиції, дізналися останні тенденції в індустрії моди і краси і прийшли до певного стандарту сексуальної дівчини з світу кіно і музики. Як кажуть редактори Комплексу, вони поціновувачі і добре розширюються у жінок, тому після закінчення кар'єри найяскравіших осіб в розважальному світі вони не мали труднощів у складанні цього рейтингу. Звісно, 100 дівчаток не поділяться один пост, тому давайте подивимося на топ-10 найсвіжіших дівчат минулого десятиліття за комплексом.

Жінки минулого

10 місце

Ми всі знаємо, що Холе Беррі був одним з найгарніших дівчат 90-х років, але вона здатна зміцнити свою позицію в новому декаді. Авторами рейтингу особливо відзначили її сексуальні танці в різних фільмах, а також ідеальну фігуру, яка збереглася зараз, коли вона 45. Я кажу собі, що вона не дивиться на свій вік, в кінці, «Дівчина, показати свій паспорт!» Упродовж десятиріччя від дня народження дочка Нала, яка може лише побачити її батько Габріель Абубріла у присутності третіх осіб, призначених суддею.

Жінки минулого

Жінки минулого

Жінки минулого

9 місце

Зірка «Фантастична четвірка», «Син-Сіті», «Машет», «Вагітна удача, качка!» та багатьох інших фільмів 29-річна акторка Джессіка Альба отримала дев'яту лінію рейтингу. З усіх куточків світу до цього дня, і навіть народження двох дочок не зробив її менш бажаним. До речі, це народження Заслуженого та Haven, що комплексний журнал вважає головним досягненням Альба за останні 10 років.

Жінки минулого

Жінки минулого

Жінки минулого

8 місце - Кассі

25-річна модель і співачка Кассі восьмому місці не збігається. Редактори були непристойно захоплені своїми особистими оголеними фотографіями, що витікали в Інтернет, і вирішили, що принаймні для цього Кассандра Вентура має право бути в своєму рейтингу. Крім того, було відмічено, що незважаючи на поголені віскі, Cassie має такий сексуальний вигляд, що ви забудете про що-небудь інше. Нехай вона зійде, поки вона 100 сексуальний! Achieving a Грудень: оголені фотографії, більше, не менше.

Жінки минулого

Жінки минулого

Жінки минулого

7 місце - Mila Kunis

Дівчина з величезними очима і великим потенціалом, 28-річний Mila Kunis знаходиться в 7-му місці. Всі її ролі хороші, але Black Swan виділяється, в якому Natalie Portman (частково їх постіль) був занурений як досягнення десятиліття. Я думаю, що компілятори були перегрівані, але на емоціях і я б називав роль у цій картині, головним досягненням Куніса протягом останніх 10 років, хоча Золоті глобуси не дали.

Жінки минулого

Жінки минулого

6 місце - Анджеліна Джолі

Не забудьте цього разу про Анджеліна Джолі, який цього року, нарешті, починає зірвати знову в фільмах, а не знімати власні фільми, практично не вдається в коробку. Зараз 36-річної Джолі був написаний, але за роль Лара Крофта вона може бути надана шосте місце. Досягнення минулого 10 років: режисерський дебют «В землі крові і меду».

Жінки минулого

5 місце - Eva Mendes

38-річна актриса від Майямі Eva Mendes відкриває топ п'ять. Гаряча дівчина і, по дорозі, кубин. Неприємний її обличчя і фігури не можна назвати, але є щось в ній, швидше за все, деякі незламні пристрасті. Так, вона побачила Райан Гослінг, і це варто. Досягнення декади: роль у фільмі «Копи в глибокому заповіднику».

Жінки минулого

Жінки минулого

4 місце - Меган Фокс

Меган Фокс і четверте місце. Вони цінували своє тіло, я оцінив все. Досягнення останніх десяти років називається «розумний децепція» Меган, який зміг зробити всіх чоловіків, думаю, що вона є найбільш привабливою дівчиною на Землі. Вона зробила це, природно, за допомогою трансформаторів і тіла Дженніфера.

Жінки минулого

Жінки минулого

Жінки минулого

3-е місце - Кім Кардашян

Де без соціаліту і реальності зірка Кім Кардашян? Звісно не. 31-річний Кім не докладав ніяких зусиль, але вдалося дістатися до третього місця, що компілятори рейтингу надзвичайно щасливі, тому що на кришці Кім з'явився майже вперше в 2007 році. Досягнення: Про шлюби та розлучення в недавній історії

Жінки минулого

Жінки минулого

2-е місце - Бейон

2-е місце - молода мама Бейонсе. 30-річна співачка досягла багатонадцяти років - кілька статуеток Grammy, шлюб Джей З, народження своєї дочки Blue Ivy, а також важливо ім'я її нових видів мух.

Жінки минулого

Жінки минулого

Жінки минулого

1 місце - Ріанна

Перше місце, яке ви думаєте? Абсолютно, Ріанна. Коли вона не була на вершині? За останні десять років вона виграла 5 грамів і молодого співака в історії Білборда, який зумів поповнити графіку Hot 100 11 разів на 6 років. І звичайно вона стала зіркою першої величини. У світі шоу-бізнесу з хітом «Umbrella» не пропустіть шанс стати світовою знаменитістю. Ріанна, привітання. Заслужений.

Жінки минулого

Жінки минулого р.

Жінки минулого