1319
Домініканська модель
Arlenis Sosa був народився в Домініканська провінція Монте Крісті. Сім'я Соса перейшла в Нью-Йорк. Arlenis отримав повну освіту за спеціальністю «Економіка». Тим не менш, це не завадило Арлену завойовувати босів Марілінського моделювання агентства з екзотичною красою і довжиною ноги.
9716433
Через два тижні Домініканська дівчина отримала пропозицію для зйомки для італійської Vogue і підлітка Vogue. А потім покаже шоу відомих брендів «Діор» та «Таємна Вікторія» та десятки зйомок.
Після цього вона з'явилася на чохлах Vogue, Allure, Elle, Інтерв'ю, i-D, Harper's Bazaar.
Але головна велика перемога стала контрактом з косметичним брендом «Lancome».
р.
Arlenis Sosa працює на збірних шоу для Ralph Lauren, Michael Kors, John Galliano, Emanuel Ungaro та інших. У 2008 році в галереї Victoria's Secret Fashion Show.
доб. 2
, Україна
Зйомка для Victoria's Secret:
Arlenice Sosa, Lily Aldridge і Candice Swanepoel в Victoria's Secret білизна:
Про секрети, які допомагають їй жити красиво.
«Я дуже люблю доглядати за шкірою. Мій секрет - чиста шкіра. Не потрібно їхати до ліжка без зняття макіяжу. Для того, щоб тримати шкіру зволоженою і використовувати зволожувач.
Природно, улюблений інструмент моделі - видалення макіяжу «Bi-Facil Double-Action Eye Makeup Remover» від бренду «Lancome». За даними Arlenis, тільки цей засіб може впоратися з товстими шарами косметики, які вона повинна носити протягом дня.
Дуже яскраві і позитивні фотографії, де є все, що асоціюється зі сном: сонце, пляж і красиві дівчата.
Cynthia Dicker, Arlenis і Marina Lynchuk:
Р
Персональна фото Арленіса:
9716433
Через два тижні Домініканська дівчина отримала пропозицію для зйомки для італійської Vogue і підлітка Vogue. А потім покаже шоу відомих брендів «Діор» та «Таємна Вікторія» та десятки зйомок.
Після цього вона з'явилася на чохлах Vogue, Allure, Elle, Інтерв'ю, i-D, Harper's Bazaar.
Але головна велика перемога стала контрактом з косметичним брендом «Lancome».
р.
Arlenis Sosa працює на збірних шоу для Ralph Lauren, Michael Kors, John Galliano, Emanuel Ungaro та інших. У 2008 році в галереї Victoria's Secret Fashion Show.
доб. 2
, Україна
Зйомка для Victoria's Secret:
Arlenice Sosa, Lily Aldridge і Candice Swanepoel в Victoria's Secret білизна:
Про секрети, які допомагають їй жити красиво.
«Я дуже люблю доглядати за шкірою. Мій секрет - чиста шкіра. Не потрібно їхати до ліжка без зняття макіяжу. Для того, щоб тримати шкіру зволоженою і використовувати зволожувач.
Природно, улюблений інструмент моделі - видалення макіяжу «Bi-Facil Double-Action Eye Makeup Remover» від бренду «Lancome». За даними Arlenis, тільки цей засіб може впоратися з товстими шарами косметики, які вона повинна носити протягом дня.
Дуже яскраві і позитивні фотографії, де є все, що асоціюється зі сном: сонце, пляж і красиві дівчата.
Cynthia Dicker, Arlenis і Marina Lynchuk:
Р
Персональна фото Арленіса: