Сталкер жертв. Частина 2

Я продовжую історію зірок і своїх виконавців, починаючи тут.

Кім Кардашян за один раз пройшов певний Денніс Bowman. Людина спробувала потрапити на всі партії, де була реальна діва, і загубитися в натовпі, звернулася на обличчя маску Йокера від Бетмена. Тим не менш, Кімка не звертала увагу на прикрашений стікером, і Лукман прийшов з іншим способом, ефективніше. Він бомбардував обліковий запис Кім з повідомленнями, кажучи, що вона була вразливою, тому що вона не була навіть вдячна йому за виплату свого чоловіка! Кім довелося довести до слідів, які таємничі джокер slanders її і вона здатна платити за житло

Каті Холмс батько, Мартін Холмс, був здивований, коли чоловік назвав Майкл Вілліс прийшов до нього в 2001 році і сказав, що він займав свою дочку, але вони мали падіння і Каті загинув на нього. Поговорив, що Холмс назвав свою дочку і вимагав пояснення. Виявилося, що Вілліс є стелом, який почав переслідувати Каті після того, як він побачив її в серії «Давсон Бей».

Тира Банки з стеллером були недбалими - Брад Грін, який обсесував супермоделлю, майже загинув її помічника, щоб не дати йому адресу Тера. Я дивлю, що він зробив, якщо він мав адресу.

Р

Східні чоловіки - вони так відчайдушні! Муса Ібрахім, який протягом тривалого часу займався Miley Cyrus, чесно визнав, що він був наступною співачкою, коли він затримував цей ранок для злипання під вікнами Мілі. Ібрахім сказав, що якщо це не було для поліції, Мілі відповіли своїм почуттям, бо він майже підкорив її, і вони, такі дупи, знищені все.

Він не смішний, коли люди вмирають своїми вільними буде через нездорове фасцинування з зіркою. Столкер Павло Зручність, яка була втомлена через затримання себе від її іменейку, телеведуча Paula Abdul, вчиненого самогубства прямо перед автомобілем, в якому Абдул був сидячий

Столкер Маркія Валентин, який був обсесований з Sandra Bullock, показав свою любов до акторки... Але вона дала три роки пробації не для цих засобів, але для того, що вона практично обрамила машину тодішнього чоловіка Сандри, Джессе Джессе Джессе Джессе Джеймс, в підході ревнощі.

У 2008 році Ум-Урман був серйозно анотований стікером Джеком Йорданом, який послав свої фотографії наречених з головою відрізати (тобто фотографії вирізати голову, не наречені). Хто знає, що дядько думав, тому Ума пішов до міліції.

Сталькер-романтичний Ясон Пієтон отримав в голову, що Дженніфер Аністон повинен маррі тільки його, так що він почав кинути листи до акторки, в якому він пофарбував докладно про те, що їх весілля буде, який колір наволочки на весіллі буде і т.д. Він навіть скомпільував список дитячих імен, які вони можуть назвати їх майбутніми дітьми Джені. Як myielo ...

Телеведучий Девід Листман в своєму шоу часто розповідає про стекла, але він колись доторкнувся до цієї проблеми. Жінка назвала Маргарет, який страждає від шизофренії, вирішив, що Letterman змушений зрадити її тому, що чоловік залишив її. Вона пославила телеведуча з самогубством, вимагає зустрічі. Вона в кінцевому підсумку відмовляється від інших арештів.

Чарлі Шен був колись об'єктом чоловіка імені Девіда Пекка. Він прийшов з Кансасаса і прокинув в будинок актора. Я не хочу, щоб здогадати, що він зробив, щоб Шен, якщо сусіди не помітили його і назвав поліцію. Я вгадаю, що я хотів би смерть.