Теплиця Маркс

Теплиця Марки - відома модель. Нагрівач, як її колега, jessica Stam, з Канади. І, як Джессіка, вона відома своїми лялькоподібними функціями.

Нагрівач і Джессіка:

В якості дитини Heather був щасливою дівчиною, прикрашений сноубордингом і футболом, вона виглядала як ангел: великі невинні очі, невеликий рот і обличчя з серцем. Немає того, хто бачив майбутню модель. Але це була така особливість її зовнішнього вигляду, яка допомогла їй виграти змагання модної моделі в рідному місті у віці дванадцять років. З властивим тиском дівчини вона зламала в модельний бізнес.

746598.

кв.м.

Велика краса не забуває підкреслювати її віртуї - це, її очі:

Компанія Calvin Klein стала одним з провідних моделей в рекламних виставках для D&G, Calvin Klein Fashion House, Moschino. Вона також з'явилася на кришках практично всіх відомих глянцевих видань світу.

У 2006 році на виставці Victoria’s Secret, з’являється чарівний ангел.

На додаток до цього шоу Heather взяв участь у багатьох показах моди. Марки мають дуже зайнятий графік як для зйомок, так і для подіумів. Особливо продуктивним в цьому плані був 2005, коли модель взяла участь в більш ніж 70 модних шоу за сезон - весна-осінь-зима.

35923834

Від 14 років я кинувся в цей божевільний бізнес. Я мав працювати з боком з дівчатами, які старші мене. Я мав дуже добре дізнатися багато, прийняти Heather.

Вона також з'явилася в H&M дамська білизна комерційна поряд з італійською моделлю Bianca Balti.

Кароліна Куркова в модному шоу тільки як аудиторія. Ви можете побачити, що моделі дійсно високий ріст.

Теплиця також запланована на зірку у фільмі Silent Hill: Revelation 3D, яка буде випущена наприкінці 2012 року.
Я не знаю, як з'явиться ця дівчина в жахі.

р.

р.

У травні з'явився тепловий маркер Марки.

«Коли я був молодшим, будучи моделлю не те, що я мріяв, я ніколи не хотів це зробити. Ось чому це здивувати мене, де я сьогодні.