Храм Юно

Храм Юно - це як ім'я та прізвище одного з найбільш перспективних молодих акторів у Великобританії. Роман goddess Juno описується:

вона висока, з спокійними і вимірювальними рухами; її краса є строгою і величною; вона має розкішне волосся і великі широкі відкриті очі. Це останнє вирок є кращим для Юно.

Р

Туалет Храм народився 21 липня 1989 року в Лондоні в сім'ї актора Юліана Храму та актора Амандського храму. Не дивно, що дівчина почала діяти у віці від 10 років, на малюнку батька.

На даний момент актриса бере участь в 29 фільмах, в тому числі «Атонімент», «Краки» та «Мр. Ніхто».

Це примітно, що в кожному з цих ролей, Juneau був не блондинка – після того, як вона визнається, в тому числі завдяки її білявка волосся.

р.

2010-ті роки можна сміливо назвати п'ятий день у червні. Спочатку вона зірвала Королеву Анну у фільмі The Musketeers.

Тоді вона отримала роль у новому фільмі Бетмена «Повернення Темного лицаря» і порушила з Амандою Сейфрідом в біопікі про «Теплий глотку». Лінда Lovelace.

Дуже зручно сказати, що має таку фільмографію у віці від 22 років.

вона не класична Голлівудська краса, але, на мій смак, вона має це родзинку. Я рекомендую вам подивитися на це.

р.

Р