Kate Middlton і Alicia Kiz: блузка від Alexandra McQueena.

Kate Middleton і Alicia Keys: блузка від Alexander McQueen. Саме це вже робить образ, тому решта деталей гардероба повинна бути стриманою. Хоча я захоплюю Kate почуття стилю, я дійсно не схожий на декор її спідниці. Ці кнопки можуть бути ідентичні тим, що на блузці, але це виглядає так, якщо прикріплений знак до шлунку Кате. Так Алісія, принаймні я підозрю, що багато не згодні.

Dakota Fanning і Sami Gale: червоний bolero від Miu Miu. Самі, очевидно, не було в затінку, забравши його: вона отримала таке стилізоване зображення Червоної їзди Ходу: павук взуття, кошик сумка. Це смішний, але в разі Дакоти Болеро витягне всю увагу і актриса виглядає просто манеквін для цієї яскравої речі.

Amanda Seyfried і Katy Perry: гофрована куртка від AllSaints. В основному, обидва отримали рок-стиль, тільки Аманда - більше міст, і Каті - більше фестивалю. Мені подобається.

Знову, Dakota Fanning і Sarah Jessica Parker в сучасних / Elliott джинси. Ворота повинні підкреслити витонченість щиколоток, але Дакота не використовує це і в її випадку не стоїть акцент на ногах.

Anne Curry і Emmy Rossum: плаття Майклом Корсом. Тонкий золотий ремінь необхідний для акценту на талії, але Anne не має нічого гальмувати про цей випадок. Але Emmy має ідеальне акцентоване талії та стегна.

Olivia Palermo і Minka Келлі: барвисті джинси з струм / Елітт Це те, що краще підходить в повсякденному стилі, але з високими каблуками я якось не сприймаю його.

Michelle Williams і Nikki Hilton: шкіряна сукня від Valentino Він відмінно підкреслює плечі і шию, але в Чохол Nikki вони покриті локони, і тому ефект не такий же.

р.

Бруклін Декер і Дженніфер Лопес: максі плаття від Michael Kors Форми як виглядають, але J. Lo темніше, і цей колір виглядає ще вигідніше.

Lucy Liu і Kate Beckinsale: плаття Олександра Маккорона Це час, коли вже смілива річ (в плані зрізу) виглядає ще більш яскравим у поєднанні з сміливим, помітним аксесуаром. Ці рукавички Lucy.

Р

Kirsten Dunst і Tori береза: плаття від Rodarte Обидві жінки добре, плаття в печі!

Категории

Смотрите также

Новое и интересное