Кореспонденти білого дому та вечеря 2012

Друга частина модного рецензування від партії з нагоди щорічної вечері Асоціації кореспондентів Білого дому. Перша частина тут.

Весела вечеря в елегантному чорному одязі з цікавою формою ліфи від Monique Lhuillier. Сукня, дійсно, виглядає дуже добре на круглому фігурі майбутньої матері Рейсу, але моя увага привертала сережки дивовижного блакитного кольору, який ідеально підійде кольору очей актриса.

р.

Модель Kate Upton не боїться зробити вибір на користь сміливого, злегка нагадує рум'яну, кремову сукню, і ця сміливість окупається за неї. Кате виглядає дуже оригінально в витонченому ретро-наряді з атласним поясом на талії і багато маленьких гудзиків на її боці, і я можу сказати з впевненістю, що вперше в моєму житті я любила зовнішній вигляд цієї дівчини.

Ще одна модель, в цей час в супер категорії, є Elle McPherson в чорному одязі з колекції Romona Keveza. Плаття чудово виглядає на консервованій фігурі Elle, і я також дуже люблю колір волосся і просте укладання - її волосся в ідеальному стані.

Іванка Трампа в пуш Naeem Хан туалеті і супроводі свого улюбленого чоловіка Jared Kushner. Я думаю, що відгуки про плаття є зайвим - він виглядає чудово і дуже добре для свого власника.

Ще одна мама-to-be, Анна Пакін, також оплачена для чорного наряду, дефекатування на червоному килимі в Herve L. Leroux рабство плаття. Родзинка наряду була відкритою спиною, але якщо порівняти, я люблю вибір Reese Witherspoon набагато більше.

Малін Акерман явно не байдужий до сукні з оригінальною лінією декольте - актриса не перший раз показує нас такі наряди. Я переконаний, що дівчата з невеликими грудями мають кожне право на глибоку декольте - часто такі образи дуже жіночні і елегантні, але в цьому випадку це не в декольте на грудях, але в самому стилі наряд. Я не схожа на вкриту талією сукні, яка викликала цю талію, щоб зникнути.

Каррі Вашингтон знову зарекомендував, що все блискуче просто, і одягнена в сукні надзвичайно простий дизайн від Calvin Klein. Стиль мінімаліста, який славиться модним будинком CK, давав шлях до приголомшливого персикового кольору наряду, який відмінно виглядав на темній шкірі актриси. Якщо цей наряд був якийсь інший, менш цікавий колір, зображення не досягне успіху.

Ось господиня вечору, Мішель Обама. Ми, на жаль, не можемо бачити повне плаття, в якому на вечірці стоїть перша леді Америки, але судячи до речі, зовнішній вигляд виглядає на моделі, можна сказати, що це просто розкішно. Красиві різнокольорові принти чудово поєднуються з панами. Темна шкіра Обама, а кам'яні сережки доповнюють вигляд.

Розаріо Даусон у створенні модного будинку Арані. Ну, що сказати, образ буде ідеальним, якщо не вирвати актриса, яка не тільки виглядає неприродно, але просто випадає з кольте. Розаріо, очевидно, це факт не турбується.

Милий і жіночний образ Dakota Fanning був створений за допомогою бісерної сукні від Prada. Я люблю жіночий бантик, він ідеально підходить до свого віку, але я плутаюся від нестачі кольору - Я думаю, що актриса виглядає дуже ніжно. І це навіть в кольорі шкіри, але в макіяжі – варто додавати трохи кольору до губ або нігтів.

Я не збираюся сказати, що я дуже збуджу про плаття Rashida Jones, але це зображення має все необхідне для існування, хоча це навряд чи зробити його до списку кращих загадок події.

Багато відомі чоловіки взяли участь у прийомі президента, але тільки одна з моїх уваги була присуджена мені - зірка фільму «Художниця» Уггі. Відомий собака також був представлений в Білому домі Кореспонденти Dinner 2012 і вишон всі інші чоловіки з стильним тукседо!