Фото Quest Pistols

Не тільки Голлівуд об'єднує: українські та російські сторони також мають свої знаменитості. Звісно, не так цікаво поговорити про них, особливо якщо це Басков, Галкін або Пугачов, але сьогодні я пропоную дивитися на особисті фотографії учасників антигламурної (як вони позиціонують себе) тріо з Києва «Швидкий Пістолс». Я думаю, що кожен в Україні і Росії знає про цих хлопців, оскільки їхні хіти «Я втомився», «Білий Дракон кохання», «Революція» і багато інших звуків, пов’язаних з будь-яким популярним радіохвильним хвилям, крім того, їх кліпи також обертаються. Спочатку ця група не була музичною, але танцювала, але протягом 5 років три харизматичні хлопці підкорять аудиторію не тільки з танцями, а й піснями, які, як виявилося, написані талановитим членом української групи «Димна Суміш» Олександром Чемеровим. Композиція групи за 4 роки не змінювалася, в квестах Антон Савлепов, Микита Горюк та Костянтин Боровський, але у вересні 2011 р. остання залишилась з сімейних причин і замінила молодшим, досить і перспективним Данилом Макечуком. Отже, подивіться на новий формат групи.

57017947р.

Якщо ви не знаєте їх за назвою, то я скажу, що чорний чоловік з бородою Антон, білий - Нікіта, а новий - Даніель. Я сподіваюся, що це буде не менш приємним, ніж на Голлівудських знаменитостей.

- відео

р.

236979

доб.1

351277

3250Р. 3700Р.

Р

1771986

р.