Фото Quest Pistols

Не тільки Голлівуд об'єднує: українські та російські сторони також мають свої знаменитості. Звісно, не так цікаво поговорити про них, особливо якщо це Басков, Галкін або Пугачов, але сьогодні я пропоную дивитися на особисті фотографії учасників антигламурної (як вони позиціонують себе) тріо з Києва «Швидкий Пістолс». Я думаю, що кожен в Україні і Росії знає про цих хлопців, оскільки їхні хіти «Я втомився», «Білий Дракон кохання», «Революція» і багато інших звуків, пов’язаних з будь-яким популярним радіохвильним хвилям, крім того, їх кліпи також обертаються. Спочатку ця група не була музичною, але танцювала, але протягом 5 років три харизматичні хлопці підкорять аудиторію не тільки з танцями, а й піснями, які, як виявилося, написані талановитим членом української групи «Димна Суміш» Олександром Чемеровим. Композиція групи за 4 роки не змінювалася, в квестах Антон Савлепов, Микита Горюк та Костянтин Боровський, але у вересні 2011 р. остання залишилась з сімейних причин і замінила молодшим, досить і перспективним Данилом Макечуком. Отже, подивіться на новий формат групи.

57017947р.

Якщо ви не знаєте їх за назвою, то я скажу, що чорний чоловік з бородою Антон, білий - Нікіта, а новий - Даніель. Я сподіваюся, що це буде не менш приємним, ніж на Голлівудських знаменитостей.

Фото Quest Pistols - відео

Фото Quest Pistols р.

Фото Quest Pistols

Фото Quest Pistols

Фото Quest Pistols

236979

Фото Quest Pistols доб.1

Фото Quest Pistols

Фото Quest Pistols

Фото Quest Pistols

Фото Quest Pistols

Фото Quest Pistols