Фото Nicole Scherzinger

Уже трохи часу залишилося перед випуском нової частини фільму «Мен в чорному» і в третій фантастичній дії ви побачите не тільки бездоганний Вілл Сміт, але і однаково бездоганний ніколь Шерзінгер, який присвоюється ролі вілли Lilly. Я не знаю, скільки часу на екрані вона отримає, але я сподіваюся, що вона впишеться в загальну картину і її образ буде відсвяткувати не менше ролі Ріанни в Морській битві. Незважаючи на те, що на честь всіх музикантів, які прагнуть до кіно, це буде достатньо, і ми маємо когось, щоб грати в фільми без неї. Але ви не знаєте, що мене турбує, це те, що ніколь не так чути, як вона звикла. Чому вона не співає, чому не вона запросила на голову десь? На цьому курсі ви можете тільки досягти, що ви будете забуті і замінені. Особисте життя є важливим, але це може бути комбінованим, або я не розумію?

Як приємно буде, якщо піхата ляльки відроджені, після усього, як сольний художник Ніколь яскравий, але не стільки ж, що вся ця чарівність гнучких красивих дівчат. Своїх сексуальних танців запалюють натовп і голос вокалістів тут думали останні.

344854

доб.

8004999Р.

14720418

Р

317178

р.

201458