Дні народження нареченої

Вітаю! Я чекаю на весілля!

Диплом, іспити, підготовка до свята – руки не досягали улюбленого блогу, але я не можу писати про таку значну подію. Сьогодні я хотів би обговорити вибір сукні, попросити поради від «досвідчених» наречених.

Я зацікавлений в питаннях: що носити (Я розмовляю про плаття, взуття та аксесуари, а також вибір нареченого я буду обговорювати в наступних постах), щоб він був максимально комфортним і чудовим красивим? Кожен, звичайно, мріє про пишну принцесу плаття, але що про танці на столі, купання в фонтані і вкрасти наречену милою байкером?

Ми, в свою чергу, маємо красиву наречену (вага 67, висота, 170, годинне скло, дивні зелені очі і блондове волосся), хороший комод, ...twenty тисячі рублів і каталоги весільних суконь (літній-весень 2012 – осінь 2013). І деякі результати. Це те, що я буду звітувати зараз...

У нас є багато каталогів. Весь день і навіть половина ночі (2 пляшки Марцижани, величезний набір рулонів і пучок кріпиться торти).

Перш за все ми перетворили очі - де б ви думаєте? - Так, Вера Вонг сукні. Вера Ванг Весільні сукні 2013 виявився абсолютно червоним - без ноти білого або іншого кольору. Традиційно вважається, що чистою невинною дівчиною повинна йти під коронкою в білому кольорі. Ми перетворимо сліпу око тим, що наречена... добре, не зовсім невинна, але все ж це її перше (і Бог прослужить) шлюб, тому червоний в цьому випадку проповідний і підпілля. Плаття дуже приємні. Тексти пісень, а це означає: Але що якщо вони не грають білого? До речі, багато дизайнерів в колекціях 2012-2013 віддають перевагу кольору шале. Ми будемо дивитися наші знаменитості, можливо, всі жінки будуть дотримуватися модної тенденції і покласти на червоний? Червона весільна сукня традиційна в Китаї. Вера Червона колекція Wong також називається Mei Meng, значення “Sleep”.

Я б купити собі сукню, не на весілля, але для деяких соціальних подій.

2,2 км

3. У

4. У

5. Умань

6. Жнівень

7. Про нас

8. У

9. Навігація

10.

Точна протилежність колекції Vera Wong є Маршеса Брісаль 2013 Все тут формальне, благородне і традиційне. Але, тим не менш, сукні не позбавлені «високого світла» - наприклад, мереживна обрізка, легкий тюль і відсутність рум'янок - трансфери - луки - луки. На мій погляд, один з найбільш успішних модних весільних колекцій за 2013 рік!

Хочу вибрати один з цих варіантів:

1,1 км

2,2 км

3. У

4. У

5. Умань

6. Жнівень

7. Про нас

8. У

Але ці сукні зробили нас трохи плутати. Вони створюють не найрафінованіший силует і злегка відхиляють пропорції. Може бути я невірно.

1,1 км

2,2 км

Оскар де ла Renta (Oscar de la Renta 2012) орієнтований на поєднання невинності та сексуальності – апетитний підкреслений грудей, піддається нозі, щільному силуеті, але моделі здаються ледь, і це виглядає дуже органічно! В цілому ви помітили, що моделі рекламних весільних суконь не виглядають як наречені, а саме як моделі рекламних весільних суконь? У вас немає щасливого світла? Але моделі de la Renta може проходити наречених...

1,1 км

2,2 км

3. У

4. У

5. Умань

Є кілька чудових суконь для дівчаток, але це для католицького весілля.

1,1 км

2,2 км

3. У

Один з моїх улюблених є Jenny Packham Bridal (2013). Звісно, ці «гари» виглядають трохи експериментальними для весільних суконь, але я дуже люблю це!

1,1 км

2,2 км
р.

3. У

4. У
р.

5. Умань
р.

6. Жнівень

7. Про нас

8. У

9. Навігація

10.

Ось деякі хороші варіанти:

Allure Couture 2012

1,1 км

2,2 км

Георгі Хобейка Брідал 2012 Класік

1,1 км

2,2 км

3. У
Р.

4. У

5. Умань

6. Жнівень

Приємно, що модні дизайнери, за якийсь сезон, відмовляються від пишних моделей з мережива «баба на чайнику», не обмежуються одним силуетом – є сукні в стилі «ла-Принци», а також «ля русалка», з корсетом і без, з критим грудей і відкритою лінійкою декольте. У моді довгі моделі (люди кажуть, що чим довше весільна сукня, тим довше спільне життя подружжя), повітря, без довгих рукавів - або білих або радикальних насичених відтінків червоного. Поїзди також не на користь сьогодні - в моді легкість і мобільність.