Нік лицар.

Я не буду списувати, що так відомий фотограф з не дуже пам'ятним іменем і прізвищем (і лицар перекладається як «кніч», до речі) – і він славиться багатьма речами, список регалі можна перерахувати і перерахувати. Особисто він цікавий, що навіть жінки з суперечливими зовнішніми виглядами виглядають як королеви краси на фото! Я зробив невеликий вибір таких реінкарнацій.

Kate Moss є талановитою моделлю, так. І я люблю її. Але хто може викликати її красивим? Я знаю красу родича, але Кате занадто симетрично бути красивим. Але подивіться, як чудовий вона в цих фотографіях!

Kate Moss для Vogue Italia

Чохол іншого чоловіка з Kate Moss

Нехай людина, яка думає Леді Гага, красива коса на обличчі! Для мене це просто класний відчуження. Лицар зумів зберегти свою особистість (всі ці футуристичні речі і шокуючі речі), але представити їх дуже витончено. Гага навіть не позбавлена жіночності у фотографіях.

І тут Ґага є майже красивим письмовим. Я серйозний.

Наомі. вона, безумовно, красива модель, вона має розкішний малюнок, але – зробити те, що мені! – Нагадує мене з мавпи. Дуже гарненькі мавпи. Але лицар (не праці!) зробив чоловіка її. Сексуальний чоловік.

By Naomi для V Журнал

525564

Вікторія Бекхем також нагадує мене про мавпи (наприклад, ви знаєте, від мультфільму про мавпи з сто синами мавпи, які постійно бажали). вона леді на малюнку.

Вікторія Бекхем для британського Vogue

Не те, що я не любив emma watson, але я ніколи не бачив її сексуально до.

Наталя Водідова, краса якого дещо перебільшена, на кришку Вогога радує око - не стільки краси, але свіжість і молодь.

Наталія Водідова для Vogue

Я можу побачити помідори, що літають на мене вище.

Ось, до речі, порівняно свіжа (квітень 28, 2012) фотосесія Ніка - "Піхатака, піхата", starring тут Кара Delevingne, дуже перспективна модель. Фотосесія цікава тим, що фотограф поєднується в ній дуже привабливі речі – красива дівчина, дорогі ювелірні вироби та... кошеня! І не тільки кошеня, але і цуценят і качок.

р.

1570875

422271

Я не можу показати вам! Ця фотосесія називається «Не на сучасній маскулінності». Це сучасні чоловіки ... Я дивлюся, якщо він залізо або серйозний?