Цитати Карла Лагерфельда

Я думаю, що ніхто не повинен пояснити, що Карл Лайнфельд. Maestro Karl завжди хотів ебать з тим, що сказав про нього за спину (це його експресія, не мій!), і життя тільки за своїми життєвими принципами. Він не схожий на дегенерацію в інтерв'ю - більшість його котирування є лаконічними і сукцинтними. Це те, що Laggerfeld думає ...

... про російських чоловіків:

Якщо я була російська жінка, я, ймовірно, буде лесбіянка, оскільки всі російські чоловіки дуже потворні. Є деякі дійсно милі, як Naomi Campbell's boyfriend. . . ?
1897902 Р

На полум'я:

Я один раз інтерв'ю німецького журналіста, хоррібної жінки. Вона була одягнена дуже смачною - жовтий прозорий светр, з якого буде блискавка чорна. І це диво говорить мені, - Вимкніть ваші окуляри; це неприпустимо, що я не можу бачити ваші очі." Погляд Так я сказав: «Так, звичайно». Тоді я можу попросити вас зняти бюстгальтер?

Про спортивні штани:

Коли ви починаєте носити пітанти щодня, це означає, що щось буде неправильно в житті.

На сексі:

«Народна невдовзі важливість карналних насолод в житті. Процес, який іноді простягається за години, може бути швидко завершено протягом декількох хвилин і зробити більше корисних речей.

На сплітній особистості:

Краще розбити особистість, ніж не бути людиною на всіх.
, Україна

На гроші та закони:

«Я пропоную ввести наступний закон: коли людина заробляє велику кількість грошей, він зобов'язаний негайно провести певну частину на покупки. Таким чином, ми збільшимо торгівлю, і тому з'являться нові вакансії. Я не знаю людей, які заробляють багато і витрачають нічого.

На квіткових принтах в одязі:

«Це речі для жінок середнього віку, які мають зайву вагу. й

На вампірах і моді:

Ви знаєте, хто в світі моди є вампіром? Бориті

На вироку:

«Я не той, хто простягається, Якщо я відступив, я можу попередити байдужість, але тоді я буду помсти.

На бізнесі:

«Я не знаю, як запустити бізнес, я не бізнесмена. Власне кажучи, згадка про бізнес робить мене нудним. В бізнесі є багато людей, які досягають успіху? ?
р.

Про любов:

“Sex недовгове, любов може прослужити назавжди. Я не люблю спати з людьми. Є супровідні послуги для задоволення цих потреб.