Еволюція стилю Ріанна

Вперше ми побачили її, як це – трохи 17-річної дівчини, яка просто давала їй надії на гідну кар’єру як співачки. Джей- З пили в цьому острові з дивною сумішшю стилів і солодким голосом дівчина, яка підніме до вершини всіх світових діаграм і стане супер-дупер-мега зірка декади. У 2004 році ми не знали багато про неї, але ми побачили її наївність, чистоту і амбіції в очах, а її стиль в той час був настільки еволюцією, як її кар’єра. 7-8 років тому, все це було модно - відкритий шлунок, широкі джинси, міні куртка, кросівки і, безсумнівно, "розумні трусики", де без них (я думаю, що кожен гріхився в цей час).

(доб. 62920)

У 18-му році непристойна мода Ріанна ми бачимо, що тепер був більш стриманим. Прості поні годинник, нейтральний макіяж і дуже милий набір корсету і спідниці - початок її стильних трансформацій. Згода, що якщо Рі продовжує розвиватися в цьому гламурному напрямку, то вона не буде настільки цікавим для глядача. До речі, це 2005.

На MTV VMA в 2006 році Ріанна з'явилася біла міні-плаття, яка сіла на неї, як непристойна. На малюнку в 2006 році Рі було добре, і з волоссям вона була просто почала працювати.

2007. Сультри дівчина! На темній шкірі, зелений колір сукні виглядає розум-здуття, я боїтеся, що Кріс Браун багато зусиль, щоб відімкнути надмірно наполягати ніжників від Rea. Це життєздатність, яку вони зламали на таку замітку, і Рі, згідно з твітами, все ще пропускає цей зв'язок (насамперед, відносини, що не є зрошенням 2009).

666406-Б

У 2007 році прийшов «Умбрелла», який зробив Ріанну верхню виконавцю цього року, і вона одночасно змінила стрижку, колір волосся і частково стиль. Гламур віддає на фон і деякі важкі ноти з'являються в її зовнішній вигляд, тут вона використовувала димний лід і чорні рукавички для білосніжної сукні.

Самий чудовий рік 2007. Rihanna в яскраво-рожевому підлозі позує на червоному килимі шоу MTV. Протягом трьох років дівчина виросла помітно в усіх місцях. Це виглядає трохи провокативно і провокативно, але це Ріанна, що ще можна очікувати від неї?

Нікелодон Діти Нагорода на вибір у 2008 році привітала молодих модистів, які чудово перемішують поп і рок стиль, отримуючи чудовий яскравий образ. Цей бантик складається з корсета H&M і джинси від Stella McCartney.

Якщо ви думаєте, що Rihanna тільки wore флуоресцентний одяг в 2008 році, ви неправильно. На одному з заходів юна актриса прийшла в чудовий одяг від Gucci, який вніс її з нової дорослої сторони. Rihanna знає, як бути як вітряною дівчиною, так і жіночною дівчиною.

2009. Ріанна на MET Ball, одягнена як Dolce & Gabbana, дивився більше як чоловік, ніж жінка. «Фашіонська поліція» пов’язана з інцидентом побиття співачки її дружби Кріса Брауна, оскільки це перша справа Ріанни. Об'ємні плечі, можливо, єдине, що відштовхує мене в цьому банті, але всі родзинки знаходяться в них.

У 2010 році 22-річний Ріанна розпочав свої серйозні експерименти з стилем.

вона була...

так

І навіть що краса шпинделя.

2011. Риганна одягнена сукня Жан-Паула Gaultier на Grammys. Немає коментарів, вона знає, як здивувати!

Шикарна сукня Dior в BRIT Awards – це особливо важлива увага. Хто краще, ніж Ріанна, щоб виглядати красиво навіть в таких розкішних нарядах?

Сучасний Rapunzel в сукні Stella McCartney. Чудовий вихід!

І пара ліктів останнього року співачки:

Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час і місце вручення квітів, а якщо необхідно, то збережемо сюрприз. Не більше 17, але вона ще не 50, тому я думаю, що це молодий 24-річний Барбадос здивує нас, і не дивно.

579136