Вигідні телевізійні проекти за версією Forbes

Все, що не зроблено на телевізорі, здійснюється за гроші, незалежно від того, як вони відмовляються від виробників, кажучи, про те, що їх мета полягає в тому, щоб “глюзивний шлях до юних талантів” і благбалаб. Коли улюблена серія або шоу перервується на комерційні товари, ми розмішуємо, не знаючи, що божевільні гроші її творці заробляються в цей момент. Ось 10 найприбутковіших зарубіжних телевізійних проектів за версією Forbes. Основним показником було взято рекламний дохід за півгодини мовлення. Так не ігнорувати рекламу – це допомагає платити за дорогі проекти.

10 - sitcom "Американська родина", де Софія Вергара блищає. Цього серіалу завоював пучок престижних театральних премій, в тому числі «Золоті глобуси і SAG Awards», а за півгодини свого мовлення приносить $2.13 млн.

9. Навігація Мад Любов також є мозковим з ABC, що приносить $2.49 млн. Я не чув цієї серії, я думаю.

8. У Я бачив пару епізодів "The Big Bang Theory" Виявляється, що це приносить творців $2.57 лимон на півгодини.

7. Про нас Відчайдушні будинки тепер восьмому сезоні, і я думаю, що це буде зроблено до тих пір, поки рекламодавці готові платити $2,61 млн за півгодини.

р.

6. Жнівень Телешоу «Данці з зірками» також буде експлуатуватися як можливо, так і знаменитостей будуть танцювати, а рекламодавці не будуть $2.72 млн.

5. «Будинок» переповнений (останній сезон буде знятий) і тепер «Анатомія Груші» можна назвати найбільш вигідною медичною серією – $ 2.75 млн

4. Втрата. Я не бачу їх, але вони роблять мене хворими, вони всюди. Серія настільки популярна, що рекламодавці обстріляли $2,83 млн за півгодини мовлення.

3. У Шарлі Вона, коли він був з ситком два і пів Чоловіки, прогнозував проект буде швидко згасати без нього, здавалося б. Нічого не подобається! Вона замінила Аштон Кутчер і заробіток, як рейтинги, троянда в $3.24 млн

2,2 км X Factor показує, як кажуть, є смачними і корисними - він породжує нові зірки і приносить творців $5.5 млн на півгодини повітря.

1,1 км І чемпіон доходів - головний конкурент X фактора, американський ідол. На виставці Адам Ламберт прокинув приблизно 6,6 млн дол. США за 30 хвилин.