2159
Фото Аштон Кутчер
Соціальні медіа захопили багато зірок і Аштон Кутчер не виняток. 34-річний постійно розміщує фотографії і твіти, де він вже має більш ніж 10 мільйонів читачів, але про своє особисте життя після його розлучення від Демі Мура, він не поширюється. Аштон вже має кохану жінку, яка знову старша, але поки це все на рівні «живо – не вірити».
Цей пост є другим з вибором особистих фотографій Аштона, першим ви можете побачити - тут (+ є котирування від актора)
На шоу Джиммі Кіммель, Аштон не пропустимий момент і претендував, щоб бути фільмуванням чоловіка посередині (соррі, я не знаю, хто це), захоплений Джастін Бібер. У особистому архіві це фото не буде зайвим.
У перший раз Аштон бачив сіро-волосатий чоловіка в такій шикарній формі.
Фото з Аштона Instagram:
«Я можу відчути свою бороду. Ви знаєте, що це приємно.
«Гаряча стружка». Вимоги
"Смішні @Joetheactor це виглядає як літак"
Ми обговорюємо наш проект Сіріус.
"Гудзі, які?"
Снооп Собака!
Підготовка до зйомок двох і половинних чоловіків. Я трохи нерва, але я думаю, що це буде класно!
106751р.
Ласкаво просимо в Лос-Анджелес!
Р
Відпочинок
р.
З її екс-домогосподаркою, який змінив свій Twitter прізвища від "Мерс Кутчер" до "just Demi":
Попчіпси:
Аштон на виставці YOO, грудень 2011:
Відпочинок знову...
Незабаром Кутчер буде грати в кіно Steve Jobs і він вже повільно намагається потрапити в роль.
Молодий Reader від Ashton Kutcher:
Я люблю своїх колег!
Більше особистих фото:
р.
р.
15695518
Аштон і Амбросіо Alessandra:
Цей пост є другим з вибором особистих фотографій Аштона, першим ви можете побачити - тут (+ є котирування від актора)
На шоу Джиммі Кіммель, Аштон не пропустимий момент і претендував, щоб бути фільмуванням чоловіка посередині (соррі, я не знаю, хто це), захоплений Джастін Бібер. У особистому архіві це фото не буде зайвим.
У перший раз Аштон бачив сіро-волосатий чоловіка в такій шикарній формі.
Фото з Аштона Instagram:
«Я можу відчути свою бороду. Ви знаєте, що це приємно.
«Гаряча стружка». Вимоги
"Смішні @Joetheactor це виглядає як літак"
Ми обговорюємо наш проект Сіріус.
"Гудзі, які?"
Снооп Собака!
Підготовка до зйомок двох і половинних чоловіків. Я трохи нерва, але я думаю, що це буде класно!
106751р.
Ласкаво просимо в Лос-Анджелес!
Р
Відпочинок
р.
З її екс-домогосподаркою, який змінив свій Twitter прізвища від "Мерс Кутчер" до "just Demi":
Попчіпси:
Аштон на виставці YOO, грудень 2011:
Відпочинок знову...
Незабаром Кутчер буде грати в кіно Steve Jobs і він вже повільно намагається потрапити в роль.
Молодий Reader від Ashton Kutcher:
Я люблю своїх колег!
Більше особистих фото:
р.
р.
15695518
Аштон і Амбросіо Alessandra: