холодний

Продовження поняття розпочато І якщо Лукі є символом більш історичного, ніж слухняний, то холодний гри повинен конкурувати навіть з співачкою Максима і Тимати в кількості перевірок. Або, я не знаю, що слухає Дурова?

Якось або інший, Кріс Мартін з його меланхолом вдалося досягти навіть російської маси. Я не прийшов.

р.

Вони ніколи не збивають навколо куща.

Перший повнометражний альбом, тихий, якщо ви будете, кухня-інтервал – і несподівано величезні циркуляції, визнання, порівняння з Radiohead, іноді навіть плащами. Другий альбом, більш глобальний - знову величезні циркуляції і другий раунд аплазії. Третій альбом (X&Y) - перепроваджує у напрямку комерціалізації, а в цілому все те ж саме апеляційне, в той час група все ще стала популярною навіть в Росії. Четвертий альбом (Viva La Vida) - до мого смаку був творчим піком команди.

Проте, це рідко буває, коли вже міжнародно визнана група раптом створює щось ще цікавіше. Я думаю, що холодні гри це зробив. Захоплення альбому, цілісності, післясмаку - майже все було красиво. Ніщо гірше, ніж я не знаю, рожевий бородав?

З останнім альбомом, Мило Сілото, вони продовжували рух вниз. І це ще не про дует дует вуха з Ріанною. У минулому навіть матеріал на синглах і b-sides (альбом добавки) був краще, ніж суттєва частина пісень на Mylo Xyloto. Я розумію, що меланхолія над, життя досягла успіху, і нічого не співати, але...

Як довгоочікуваний вентилятор, я вирішив зробити сорт масштабу з балами альбому, виключаючи b-sides. Він був кіно.

І до точки кріплення. Топ 10 не було легко зробити, так як творчість ColdPlay дуже гладка. Це, мабуть, індикатор чогось важливого. Я думав, що потрібно включати їх:

10) Вчений (другий альбом)

Кожен знаменитий сльозний балада.

9) Висока швидкість (перший альбом)

Це де я почав знайомства сім років тому.

(8) Спарки (перший альбом)

Я знаю, що ви говорите,
Ви скажете, "О, співайте цю пісню".

р.

7) Один Я люблю (від одного до другого альбому)

Як він тягнеться в кінці ... ммм.

(6) Square One (третя альбом)

Звуки, як простір. На 3-му альбомі звук став «стадіум», це був цей трек, який відкрив його. Дуже клацнув альбом, але це не репроах.

5) Уважна де ви Stand (від одного до другого альбому)

Невідоме створення, яке було більш придатним для першого альбому, але в кінці мука минулого, і в ваговому ... або з хорошої причини.

Р

(4) Амстердам (другий альбом)
р.

Для мене це як Prince 'The Beautiful Ones', з повільним закінченням забору в 'loudness' і тривоги.

р.

3) X&Y (третя альбом)

Коли Мартін не має нічого сказати, він починає співати “Ох, Ох, Ох, Ох, Ох, Ох, Ох, Ох, Ох”, але я завжди хотів зробити X&Y на X&Y.

(2) Парашути (перший альбом)
Р.

Я тримаю, що це буде довше, ніж 46 секунд і отримайте свій час, але, можливо, це найкраще.

1) Смерть і всі його друзі (субота)

Якщо ви обираєте найкрасивіший момент своєї роботи, то дайте, що це звучить з 2:20 до 3:20.