Знаменитості-віттер

Danny DeVito має один захоплений у своєму старому віці - він періодично розміщує фото своєї ноги на Twitter, який він називає Trolfoot (Troll-фут) і ретельно коментарі на них. "Trolfoot rests", "Trolfoot Bathes", "Trolfoot misses." Я не знаю, як відчувати себе...

Марія Поппінс, де ви? Є дуже погана дівчина тут, яка б добре була невилічена снижка (або принаймні вона не завадить).
Rihanna продовжує глибоко в своєму всесвітньому журналі "decapapochkadermo" - це фото підписано

"Ніч в Нью-Йорку, день в Лос-Анджелесі".

Вона не була навіть займалася, але вже, вона виходить, одружений, і навіть у взуттєвому масстро Християн Лоубутин! "Я і мій чоловік Крістіан Л зустрівся на м'ячі"

Купити свіжу білизну з мене і Усгер на кришку!' - Джастін Бібер Так, ми йдемо.

"Ви знаєте, що це круто дівчина", - пише Діана Агрон. Що вона наповнюється? Так само, вруми, ух, части наречені зникли тут?

, Україна

Портрет Діани одним з її шанувальників

Чи є що Miley Cyrus? Співак твоїй, “Брій Бонвен Сміт, я обожню тебе!” Brian Boven - відомий Лос-Анджелес фотограф. Якщо це дійсно Miley на малюнку, я люблю цей Брайан теж.

"Я люблю його."

Jennifer Любов Hewitt в звичайному, глянцевому фото, повіки здаються так важко.

Перше враження від цього фото Кріс Браун сидить на білому другі. Але ніхто не має сніданку.

195275

Ну, його губи ...

9809765 Р

Як отримати новий kros - ви повинні похвалитися

Як правило, на фото на Twitter, зірки показують їх реальне обличчя - хтось посміхається, хтось румає ... Nikki Minaj це те ж саме на і off стадії. Вона виглядає, як її обличчя закачується ботоксом і має той же вираз.

р.

Хто забули купити футболку?

3026934

Jessica Biel опублікував фотографію з недавнього прогулянку

Мама Джессіка зробила все. Шукаю, щоб мати гарну маму!

Gwyneth Paltrow: Після кульки

Ви бачите, що картина Tom Hanks? Він тут! У майстрі актор опублікував одну з найперших фотографів

р.