1639
Фото Вера Брежнєва
Віра за назвою Galushka або Kiperman ви не можете знати, але Vera Brezhnev слід знати вам. По суті, це той самий 30-річний чоловік – співак, мати і дружина. Українська, яка стала популярною в Росії, почала свою сольну кар’єру в 2007 році, коли вона залишила одну з найбільш успішних поп-груп VIA Gra. Вона вчиняв рішуче, і в той же час здавалося, що її головна діяльність буде працювати на телебаченні як ведучий, але після декількох не зовсім успішних пісень, пісня «Любов врятує світ», яка зламала всі можливі записи в 2010 році і Вера прагне стати кращою співачкою на сцені. Можливо, «Я знаю пароль, я бачу знак...» є найбільш поширеною фразою минулого року. Після цього такий світлий, ненав'язливий і позитивна пісня була новинкою, але коли Вера випустили життя фактично в 2011 році, всі зрозуміли, що вона була закріплена на одному мотиву. Це дуже, дуже погано, тому що ви не можете довго з монотонією на сцені.
У будь-якому випадку, навіть якщо Брежнєв закінчує свою співу кар’єру, вона має кімнату для вибору: вона може стати актрисою, і телеведучою, і тільки мати двох дочок і любляча дружина бізнесмена. На жаль, її життя було дуже успішним, не кожна дівчина з невидимості, народилася в звичайній сім'ї, а не багатим батькам, тому ламається.
Добра ніч. . . . . )
Опери
З міста. У вас є хороші вихідні, кожен!
Я хотів квіти з ранку. Я пішов і купив його.
Р
Vera має дві дочки – Sonya і Sarah – Я припускаю, що це наймолодші модниці.
Я люблю мами взуття та сукні.
Кофт, светр, штани, тапочки. Ви теплий, дівчина?
Віра знову зігрівалася:
Хто знайде, писати, погоджуватися)
Новорічний подарунок від моєї улюбленої групи. Заготівля. Хай!
Брежнев, філантропіст:
Автопортрети:
Квіти від вентиляторів:
Вішний але спокійний)
Вера з Леою Кудрявцевою (тепер і подруга Сергія Лазарєва):
Забава!)
Природні Віра ...
Віра на множині «Авон» комерційної:
Молодий Brezhnev з a short haircut...
5788077р.
Беліф в компанії друзів ...
р.
... і в аеропорту:
р.
У будь-якому випадку, навіть якщо Брежнєв закінчує свою співу кар’єру, вона має кімнату для вибору: вона може стати актрисою, і телеведучою, і тільки мати двох дочок і любляча дружина бізнесмена. На жаль, її життя було дуже успішним, не кожна дівчина з невидимості, народилася в звичайній сім'ї, а не багатим батькам, тому ламається.
Добра ніч. . . . . )
Опери
З міста. У вас є хороші вихідні, кожен!
Я хотів квіти з ранку. Я пішов і купив його.
Р
Vera має дві дочки – Sonya і Sarah – Я припускаю, що це наймолодші модниці.
Я люблю мами взуття та сукні.
Кофт, светр, штани, тапочки. Ви теплий, дівчина?
Віра знову зігрівалася:
Хто знайде, писати, погоджуватися)
Новорічний подарунок від моєї улюбленої групи. Заготівля. Хай!
Брежнев, філантропіст:
Автопортрети:
Квіти від вентиляторів:
Вішний але спокійний)
Вера з Леою Кудрявцевою (тепер і подруга Сергія Лазарєва):
Забава!)
Природні Віра ...
Віра на множині «Авон» комерційної:
Молодий Brezhnev з a short haircut...
5788077р.
Беліф в компанії друзів ...
р.