Цей же вік

Багато знаменитостей дивляться молодше свого реального віку, але є ті, хто вдається візуально додати п'ять до десяти років. Тому, якщо ви зібрали їх разом, можна здивувати, що вони народилися в цьому ж році.

Corey Montag і Seth Rogen перетворять 30 цього року. Ядро успішно грає студента старшої школи, в той час як Сет, враховуючи його образ, можна легко давати фортет.

Габрільський союз і октава Spencer. Вони будуть як 40 у 2012 році. Габріель виглядає молодий, на відміну від Octavia. Спенсер має Оскар і Союз.

Леді Гага і сестри Ольсена. І вийшов 26. У той же час, Гага не пов'язана з дитиною, на відміну від Мері-Кате і Ашлі, які багато людей визнали завдяки своїй дитячій ролі.

Кевін костюмер і Біллі Боб Торнтон. І народилися в 1955 році. Але ви все ще можете закохатися в костюмері, і шукаючи в Thornton, одна думка виникає: «Старий вік не радий. й

Макаула Кулькін і Райан Гослінг. Як 31, але я не думаю, Макаула буде продано спирт або недокументовані сигарети.

Уентворт Міллер і Юде право. І є 40. ІХО, Низько додає віку на голову. Троубл. Але втім від певних кутів все одно може пройти для молодого чоловіка.

р.

Брад Пітт і Quentin Тарантіно. Латун живий доказ, що догляд за великою сім'єю не має віку чоловіка передчасно. Пітт - 48 років, але він ще може називатися секс-символом. Але його вік Тарантіно не був одружений, але виглядає набагато соромно.

Jason Siegel і Jake Gyllenhaal. Я був здивований, щоб дізнатися, що Siegel був тільки 32 - Я завжди думав, що він був принаймні сорок. Це просто подобаються хлопця - дивляться старше. Навпаки, характер Джейка Гілленгалял змушує його виглядати як назавжди молодий хлопець.

Джон Стамос і Майк Майерс. І 48. John, у вас немає пляшки юнацького еліксиру в будь-якій точці світу?

Courtney Stodden і Dakota Fanning. І є 17, але Дакота ще дитина, і Courtney схожий на спалювання самопізнання.

193564р.

Бурштинський Хеард і Ліндсей Лохан. І є 26. Хоча Ліндай піклується про себе останнім часом, завдяки ін'єкції ботокса і зловживання молотами, вона завжди буде виглядати п'ять років старше цвітіння бурштину.