1816
The Born Це Way Ball Tour
Мади Ґага і Террі Річардсон мав хороший час. Як Гага стежить за світом з третє світовим концертним туром, The Born This Way Ball Tour, Terry Richardson приймає картину матері маленьких монстрів і її оточення докладно. Це не перший і, ймовірно, не останній досвід співпраці між Gaga і Terry, який прослужить (як ми обіцяємо) до 2013 і до того часу фотограф буде супроводжувати зірку і будь ласка, її шанувальники з новими фотографіями прямо з за лаштунками.
Занурення в атмосферу «гагоманії». Я думаю, що це буде багато більше фотографій, тому ми будемо наступні Gaga і Terry по всьому світу.
27 квітня 2012 р. Народилася цей шлях Бал Тур відкрився з концертом в Сеул, а плакати, як це були непристойно видимими скрізь, ви подивилися:
Як тільки Гага влаштувала в готельному номері, вона відразу ж поінформувала, що в фойє вона чекала відданих шанувальників, які бажали отримати автограф і фото, щоб пам'ятати:
Маленькі монстри в Сеул:
Ґага – решетування шоу.
Розслаблення Гага.
Ноги Гага:
Троянди білі для леді Гага:
Гага спить на ній ліжко.
Я спати на своєму ліжку.
Кілька хвилин до початку шоу в Сеул:
Не особливо фотографував Террі. Але хоча фотографії неуспішні, Леді Річардсон вже встигла любити п'яту точку:
Леді Gaga після шоу:
р.
Маленькі монстри в Токіо:
р.
Я і Гага ... Гага і я в Токіо.
Ґага на мотоцикл.
Співак віддавав бар:
Гага і маленькі монстри в Токіо після шоу:
Новорічні свята
р.
Gaga показує нове кільце для залучення!
Леді Гага і цуценят.
Me і Gaga знаходяться в Діснейленді.
Співак на концерті...
З персональним художником Tara:
Me і Gaga в караоке.
Леді перед Амуром.
Занурення в атмосферу «гагоманії». Я думаю, що це буде багато більше фотографій, тому ми будемо наступні Gaga і Terry по всьому світу.
27 квітня 2012 р. Народилася цей шлях Бал Тур відкрився з концертом в Сеул, а плакати, як це були непристойно видимими скрізь, ви подивилися:
Як тільки Гага влаштувала в готельному номері, вона відразу ж поінформувала, що в фойє вона чекала відданих шанувальників, які бажали отримати автограф і фото, щоб пам'ятати:
Маленькі монстри в Сеул:
Ґага – решетування шоу.
Розслаблення Гага.
Ноги Гага:
Троянди білі для леді Гага:
Гага спить на ній ліжко.
Я спати на своєму ліжку.
Кілька хвилин до початку шоу в Сеул:
Не особливо фотографував Террі. Але хоча фотографії неуспішні, Леді Річардсон вже встигла любити п'яту точку:
Леді Gaga після шоу:
р.
Маленькі монстри в Токіо:
р.
Я і Гага ... Гага і я в Токіо.
Ґага на мотоцикл.
Співак віддавав бар:
Гага і маленькі монстри в Токіо після шоу:
Новорічні свята
р.
Gaga показує нове кільце для залучення!
Леді Гага і цуценят.