Четвертий день Каннського кінофестивалю не був особливо багатим подіями, але одна прем'єра фільму все ще відбувалася. Цього разу знамениті гості вечіру зібралися разом із присутніми на тему «П’яна гра в світі». Незважаючи на те, що цей фільм має міцний, чоловічий характер, жіночність і краса зацарював на червоному килимі в цей день.

, Україна
Berenice Bejo в сукні Prada. Це перший зовнішній вигляд провідного кінофестивалю на червоному ковроліні, але він не був як тріумфом, як очікується. Плаття, щоб покласти його злегка, не був кращим. Здається, що бодіс і спідниця з різних опер - зверху тіло від грайливих 60-х, а на нижній плісированій спідниці, спочатку від 20-х. Кольорове рішення сукні – це просто захоплення, але комічна невідповідність часових епох зіпсує весь враження.
Jessica Chastain в a чудова потокова сукня з колекції Gucci. Я думаю, що коментарі тут суперфлюзні - актриса виглядає чудово, а сукня просто мрія прийшла до душі.
627968
Jessica і її co-stars в кіно The Fiveest County в світі є Shia LaBeouf і режисер John Hillcoat.
18-річна топ-модель з Угорщини Барбара Палвін в сукні Валентино. Дуже цікавий наряд в стилі 70-х, родзинка якого була зигзагом друку і обрізати косами на шиї і талії. Сукня виглядає дуже банально на тлі шифонових туалетів і нічого не зіпсує її.
Я досить скептик образів Мії Виковської, адже більшість з них виглядає безглузно. У цій сукні, наприклад, немає нічого цікавого - нерозмітний наряд, і навіть повісить на фігуру актора, як на вішалка.
Бунчи Балті, мабуть, один з найяскравіших виходів в Каннах цього року. Модель носила плаття з модного будинку Dolce & Gabbana, особа якого вона є. Не кожна дівчина дрес, щоб носити цей наряд на червоному килимі, але італійці Bianca він ідеально підходить. Дуже барвистий образ, і з друку, нагадує картини венеціанському живописі, просто забираєте дихання.
І ось ще одна модель на червоному килимі - Мадаліна Генія з Румунії. Ідеальна фігура, красива особа, але нарядні листя багато, щоб бути бажаними. Не тільки робить стиль сукні і велика кількість складок виглядає досить дивним, тому його тканина виглядає як обпалений папір.