Фото з Jensen Ackles

Ті, хто дивиться на серію «Супернатурний» їх улюблений, і це не Ian Somerhalder, Paul Welsey або Alexander Skarsgard з явних причин, і Jensen Ackles є 34-річним американський актор. Він може бути одружений протягом тривалого часу ( він і його fiancée Dannyle нещодавно відсвяткував свою другу річницю весілля) і може не мати найкращої репутації, але може ці зелені очі не приводять дівчат божевільними? Важко, хоча для тих, хто не схожий на тип Дженсена, він може здатися занадто "солодою". «Екклес» розпочав свою кар’єру в дитячому віці. Солодкий маленький хлопчик спочатку захопив мрії стати фізичним терапевтом, але після прослуховування своїх батьків, братів і сестри і власного само, хто змінив його розум, вирішив стати актором. Дженсен переїхав з Даллас в Лос-Анджелес. Спочатку були невеликі ролі в серії, але потім, коли Дженсен отримав основну роль в серії «Натуральні», він отримав популярність, і популярність, і все, що прикріплюється до серійної зірки приємного зовнішнього вигляду і, ймовірно, значний талант (до його актора я не знаю, тому що «Натуральні» не дивилися).

Давайте подивимося та дізнайтесь більше про Jensen.

Що таке найкращий характер?

Моя найкраща риса - це те, що я хворий, і це легше жити.

Що найгірше про ваш характер?

Я борюся з ним.

Що про ваш зовнішній вигляд вам не подобається?

Волосся.

Якими були ваші пристрасті як дитина?

Я був спортсменом у старшій школі. Зіграно в лавах і бейсболах. Я почав приймати акторські заняття тільки для задоволення. Я був єдиним спортсменом в театральному відділі.

Улюблене блюдо?

Бефстек.

Нелове блюдо?

Суші.
Габаритний зображення

Улюблена пісня?

"Галельюха" Леонард Кохен, граний Джеффом Баклі.

Улюблені музичні артисти?

Ben Harper, Nina Simone, Мартін Sexton, Джефф Buckley і Chet Baker.

Улюблений фільм

Всі частини картини "Індіанки Джонс".
р.

Популярні актори?

Павло Ньюман, Джонні Депп, Харрісон Форд, Ентоні Хопкінс, Джеймс Кавєзель, Бен Натюрморт, Брад Пітт і Еван МакГрегор.

Улюблені актори?

Audrey Totu, Ashley Judd і Meg Райан.

р.

Знаменита жінка, яку ви можете закохатися?

Дженніфер Коннеллі.

Найбільше досягнення вашого життя?

Незалежне життя в Лос-Анджелесі.

р.

Вашій мрії?

Плеймейт