Cinderella в моделювальному бізнесі - класична історія, яка повторює себе і знову. Ця казка можна сміливо віднести до 21-річної американської моделі Emily DiDonato, яка, як Наталя Водідова, з яким Емілі часто порівнюється, вдалося швидко зачарувати найвідоміших світових дизайнерів. ДіДонато взяв лише за 8 місяців, щоб підписати контракт з одним з кращих агентств з моделювання на заході «Рекомендаційні моделі», ставши обличчям Гусе, а потім зіркою в рекламі престижних брендів «Ральф Лорен» і «Мавелілін». Я думаю, що час не далеко, коли Емілі буде підписатися на довгостроковий контракт з VS і стати новим ангелом, а потім вона безумовно не буде рівною серед юних моделей. Красивий – так, чарівний – так, професійний – так, але не як гипед, як інші моделі, хоча я думаю, що вона є більш красивою, ніж навіть пристрасний Адріана Ліма. Милий обличчя, на мій погляд, ідеальний, можливо, її очі відсутні, що Ліма має, але хтось має змінити її, бо вона не 20 років.
Я не знаю, що мені сподобалося, хоча я не дивився на це до теперішнього часу. До речі, життєрадісна Емілія дуже активний в Інтернеті, тому є багато фотографій з свого особистого архіву.
, Україна
р.
Габаритний зображення
р.
р.
, Україна
р.
675084
1990Р. 2199Р.
40410310
р.
167279