Ілюзійні сукні

Сукні, які візуально роблять фігуру стрункими, є інструментом для збереження знаменитостей і будь-якого розміру. Чи є це Keira Knightley або леді з фігурами Britney Spears, тому що ви завжди хочете зробити вашу талії меншим, і ваші стегна ширше, щоб отримати найкрасивішу і привабливу форму тіла, яка називається щось краще, ніж інші - "стоячий годинник". Сукня ілюзії може допомогти в цьому, але потрібно вибрати правильний наряд, інакше все не буде так, як він був оригінальним.

Росес Мисливецьтон-Білі

А короткозора людина розуміє, що модель має ідеальну фігуру (якщо вона не розмір +, звичайно), але навіть Розі, яка відрізняється спортивною фігурою, прагне донести тіло до ідеального стану за допомогою «магнітного одягу». У цій монохромній сукні вона виглядає дуже тонкою, але ця крихкість має свою родзинку.

р.

Кейт Мос

Ще одна модель, але вже є більшою з колишньої, ніж в поточному, хоча незважаючи на це, фігура Ката залишається в досить моделюваному стані. Вона завжди не застала тонкою талією і волею - вона з'явилася завдяки ілюзійним платтям, що приховувала її додаткові сантиметри на боках її манжети з двох сторін.

Ясмін Ле Бон

Не кращий або найгірший з тих суконь я бачив на доріжках зірок, але чорний шматок тканини позаду явно небезпечний, хоча ви можете подумати, що це спеціальна кришка і фігура Yasmin неймовірно тонка. Хм, я дивився, якщо це не було клока, навіть якщо це було страшно. Якщо ви подивитеся, то це обов'язково частина сукні, і якщо ви подивитеся на талії область, це явно кришка. Ілюзію є страшною силою і я вже плутаюся.

Kate Вінслет

Дуже дякую! Не більше слів. До речі, якщо фон був чорним, ефект буде навіть крутіше.

Дженніфер Аністон

Якщо ви подивитеся на цю сукню Дженніфер Аністон все плавати перед очима, так що краще захопити саму актриса. Сукня цікава, оригінальна і дуже люблю її.

Вікторія Бекхем

Хто, але не Вікі, одягає ці сукні? вона вже просто шкіра і кістка (соррі, але це) і вона буде в наших цуценят, як для профілактики, і не одягатися в занадто тісних суконь, і навіть при цьому ефекту. Не думаю, що я не схожа на Beckham, навпаки, її здоров'я з чотирма дітьми важливо зберегти, і дієти є такими нецензурними. Це буде краще їсти нормально, грати спорт і бути здоровим і сяйво.

Гвинет Пальто

Потрібні в пості про розрізи, але якщо так, то Гвінет привертав увагу до талії, хоча не помітив особливу різницю між закритою і відкритою частиною живота. Talia не зламав іота.

Olivia дикий.

Гарне плаття і красива Олівія. І талія дійсно є.

Порт Вітні.

Він не працює, це життєздатність.

р.

Кілі Мінголог

Я люблю Кайлі як співак, але з цього погляду її вибір не виглядає найкращим чином. Сукня досить наповнена тоншею, але повторююю, що кут речей – це означає і може зробити навіть найсвіжіші жирні жінки.

р.

Дженніфер Худсон

Вона втратила вагу, звичайно, особливо. Я думаю, що вона була гідна. Сукня виконана вже стрункою фігурою Дженніфера навіть більш тонкою, і навіть плюс поза зробила всі жирні дівчата, які сниться втратити вагу за програмою Hudson.

Бритні Списки.

Принци більше не такі ж, але годинник ковчеться, особливо з Федерліну відвертають багато крові. Цей міні-роздягається Brit досить, але я не бачив ніяких ілюзій.

Keira Knightley.

вона була гарною, але вона отримала ще краще. Кілька фунтів, які вона додала недавно, вона не зіпсована, і навіть прикрашена. Сукня ідеально підійде!

Категории

Смотрите также

Новое и интересное