Фото Josha Hatchersona

Просто одна роль в хорошому кіно, і ви дійсно класно. Роберт Патинсон з його вампіром Едвардом, Іан Somerhalder і його характер Дамон, Дженсен Ackles, граючи роль Деан Вінчестер, і багато інших (списані так - випадковим чином) знаходяться на парі з Йошом Хутчерсоном, який став всесвітньо відомим завдяки ролі Пете Mellark в ac проголошені дії «Hunger Games». Ця картина чекає продовження, а 19-річний актор смакує плоди популярності у вигляді багатьох шанувальників і значної кількості. Звісно, так як я знаю, він має менше прихильників, ніж Роб, але хлопець все ще дуже молодий і може стати справжнім ідолом молодих людей. У той же час він молодий чоловік і він все ще має вчитися і навчатися, взявши як приклад чоловіка, який надихнув його стати актором (Особливий актор і рольова модель Jake Gyllenhaal). Я не бачив гру ще, але як це виявилося, я знаю Йош від Міста до Терабіції, який був сюрпризом для мене. Я хотів його там, і ми побачимо, як він грає в офісі коробки, коли The Hunger Games виходить на DVD. Очікується.

Фото Josha Hatchersona

І в цілому, як швидко гасити, навіть Анна-Софія Робб від Міста вже грає Каррі Бредшав (одне, що радує - молодий).

Фото Josha Hatchersona р.

Фото Josha Hatchersona

Фото Josha Hatchersona

Фото Josha Hatchersona

Фото Josha Hatchersona

Фото Josha Hatchersona

Фото Josha Hatchersona Р

Фото Josha Hatchersona

Фото Josha Hatchersona

Фото Josha Hatchersona