Дредлокони для Ріанни

батьки Ріанни мають назву дочки Марлянне, так як здається, що Реа lit до пісень Боба Марлі в серветках. Співачка стала настільки прикріпленою до Боба, що його вплив на творчість Рі і приватне життя є настільки великим, що здається, ніби батько батько. Idol, idol, god - виклик Марлі все, що ви хочете, але для Ріанни він щось особливе, тому що вона не тільки зробила номер Боба в її Лос-Анджелесі.

Номер Боба Марлі - це моє холу, я прийшов тут, щоб повністю від'єднатися від зовнішнього світу, занурення копчено, є багато моїх улюблених чорно-білих фото Боба на стінах. Він мій улюблений художник з усього часу, і він покладав шлях для всіх інших кав’ярських митців.
Але я зробив дредлок, як йому. Виявилося нічого подібного - оригінального, але ці "чорні паси" на голові вам просто потрібно відтінити і що далі - Ріанна-балд? Я не знаю, що я не знаю, але, можливо, гнів заощадить день.

Ріанна виконує на Американському Ідолі 24 травня 2012 року.

Дредлокони для Ріанни

Дредлокони для Ріанни Габаритний зображення

Дредлокони для Ріанни

Дредлокони для Ріанни

Дредлокони для Ріанни

Минула ніч (Москва час), співачка виконав її удар «Чи ви починали», який незабаром замінить «Принцеса Китаю» і ще мало уявлення про те, як Рі буде зображувати принцеси Китаю з дредлоками на голові, хоча хтось, і вона безумовно вийде (будь цукерка і вперед і з піснею).

Дредлокони для Ріанни

Дредлокони для Ріанни

Дредлокони для Ріанни Р

Дредлокони для Ріанни

Фото Ріанна на Twitter:

Дредлокони для Ріанни р.

Дредлокони для Ріанни

трахнув за лаштунками Idol фіналу.
Дредлокони для Ріанни

Ось натхнення, Боб Марлі:

Дредлокони для Ріанни

Дредлокони для Ріанни