Дредлокони для Ріанни

батьки Ріанни мають назву дочки Марлянне, так як здається, що Реа lit до пісень Боба Марлі в серветках. Співачка стала настільки прикріпленою до Боба, що його вплив на творчість Рі і приватне життя є настільки великим, що здається, ніби батько батько. Idol, idol, god - виклик Марлі все, що ви хочете, але для Ріанни він щось особливе, тому що вона не тільки зробила номер Боба в її Лос-Анджелесі.

Номер Боба Марлі - це моє холу, я прийшов тут, щоб повністю від'єднатися від зовнішнього світу, занурення копчено, є багато моїх улюблених чорно-білих фото Боба на стінах. Він мій улюблений художник з усього часу, і він покладав шлях для всіх інших кав’ярських митців.
Але я зробив дредлок, як йому. Виявилося нічого подібного - оригінального, але ці "чорні паси" на голові вам просто потрібно відтінити і що далі - Ріанна-балд? Я не знаю, що я не знаю, але, можливо, гнів заощадить день.

Ріанна виконує на Американському Ідолі 24 травня 2012 року.

Габаритний зображення

Минула ніч (Москва час), співачка виконав її удар «Чи ви починали», який незабаром замінить «Принцеса Китаю» і ще мало уявлення про те, як Рі буде зображувати принцеси Китаю з дредлоками на голові, хоча хтось, і вона безумовно вийде (будь цукерка і вперед і з піснею).

Р

Фото Ріанна на Twitter:

р.

трахнув за лаштунками Idol фіналу.

Ось натхнення, Боб Марлі:

Категории

Смотрите также

Новое и интересное