Фото Олівії Дикі

Протягом декількох років поспіль ім'я Олівії Дикі з'являється в списку найкрасивіших акторів, але талановита дівчина вона називається кількома. Може бути, тому що вона знята в основному в проходженні фільмів, які не ловлять глядача, або можливо, тому що талант дійсно не вистачає. 28-річний Олівія майбутнього зірки підготувала з самого дитинства, адже її мама є продюсером телевізійного шоу, батько її журналістом, і її дід є відомим письменником, але вона також спробувала, оскільки вона займалася акторською діяльністю протягом тривалого часу. Але це дійсно допомагає їй? Так, дуже малоймовірно, хоча її обличчя неймовірно красива і вона навчилася грати їх круто, що вже гідна похвали, адже не кожна краса знає, як професійно показати емоції з обличчям. Я думаю, що це повна нечудовість і я сподіваю, що Olivia грати дійсно круту роль, оскільки я люблю її. «Шоот» вона або буде залишатися на других ролях я не можу сказати напевно, але роль в фільмі «Бурт Чудостоун» з Джим Каррі і Стівом Бюссемі обіцяє бути цікавим (фільм буде випущений наступного року).

Фото Олівії Дикі

Фото Олівії Дикі

Фото Олівії Дикі

Фото Олівії Дикі

Фото Олівії Дикі

25525

Фото Олівії Дикі

Фото Олівії Дикі

Фото Олівії Дикі

Фото Олівії Дикі

Фотографії, що приймають колишній фотограф чоловік:

Фото Олівії Дикі р.