1156
Фото Олівії Дикі
Протягом декількох років поспіль ім'я Олівії Дикі з'являється в списку найкрасивіших акторів, але талановита дівчина вона називається кількома. Може бути, тому що вона знята в основному в проходженні фільмів, які не ловлять глядача, або можливо, тому що талант дійсно не вистачає. 28-річний Олівія майбутнього зірки підготувала з самого дитинства, адже її мама є продюсером телевізійного шоу, батько її журналістом, і її дід є відомим письменником, але вона також спробувала, оскільки вона займалася акторською діяльністю протягом тривалого часу. Але це дійсно допомагає їй? Так, дуже малоймовірно, хоча її обличчя неймовірно красива і вона навчилася грати їх круто, що вже гідна похвали, адже не кожна краса знає, як професійно показати емоції з обличчям. Я думаю, що це повна нечудовість і я сподіваю, що Olivia грати дійсно круту роль, оскільки я люблю її. «Шоот» вона або буде залишатися на других ролях я не можу сказати напевно, але роль в фільмі «Бурт Чудостоун» з Джим Каррі і Стівом Бюссемі обіцяє бути цікавим (фільм буде випущений наступного року).
25525
Фотографії, що приймають колишній фотограф чоловік:
р.
Габаритний зображення
25525
Фотографії, що приймають колишній фотограф чоловік:
р.
Габаритний зображення