дредлокони

Кожен вже знає Риганна зробляв себе дредлоками. Ця зачіска, як правило, вважається відмінною рисою hip-hoppers і бездомних людей, десь в кінці 90-х років стала популярною в один раз і багато зірок спробували його на себе. На чоловічих митцях, таких як Lenny Kravitz, Lil Wayne або навіть Decl, dreadlocks виглядають досить як це, але на дамських головах я думаю, що ці "павук лап", як деякі виклики, не виглядають добре. Особливо білявка dreadlocks не підходить. Темно-коричневі дівчата ще більше або менше. Тим не менш, це лише моя суб'єктивна думка, і вона не стверджує, що є остаточною правдою. Я пропоную вам ознайомитися з відомими акторами та співаками, які в різні часи носили цю зачіску.

Шакіра довге дредлокони одночасно. Вони не прикрасили її гарним обличчям.

Кеопі Goldberg. Дредлокс вже багато років поспіль зателефонував картку. Це, на мій погляд, це єдиний приклад, коли жінка зношує бігунки більше, ніж звичайний, якщо я можу це висловити, волосся.

Lisa Bonet, дружина Jason Momoa, який себе, до речі, є дерево-бар. Ліза має великі, типові функції мулатто, а також дредлокони доповнюють їх добре. Хоча я думаю, що Afro-cots буде йти більше для неї.

р.

Можливо, одна з причин, чому Мері-Кате Ольсен має погане волосся, що вона колись зробила драфти на голові. Марія-Кате не залишилася з ними, тому що вони не влаштовують її.

Але дредлокси на голові Nikki Minaj виглядають краще, ніж кольорові каміни, в яких вона зараз ходить навколо.

Рожевий використовується для того, щоб мати дредлокони теж - рожевий, звичайно.

Якщо ви дивилися серію «Rebel Way», з яких в моїй школі дні кожен, як кажуть, «зніміть», то, ймовірно, пам'ятаєте дівчину з червоними дражеками – героїні Camilla Bordonaba. Це були найбільш павук-подібні лапи!

ткацький замок. Так, з волоссям після цього доведеться сказати прощастя.