Зображення Bonnie Wright

Судячи з коментарями на останньому перегляді Cannes, молода леді імені Bonnie Wright виготовила реальну антифурр завдяки сукні, яка виглядає як нічний клуб. Дуже цікаво, чи це дратує відмивання (хоча я сильно сумніваю, що дівчина не повинна пояснити її тим, що призначене для червоного килима і що не прийнято) або значущий рух, призначений для привернути увагу до Бонні. Другий варіант, звичайно, є більш чуйним, але тут я хотів би відзначити, що світле зображення Бонні, як правило, окрема пісня. Не перший раз, коли її наряди можна назвати нетиповим і зрозумілим, щоб говорити, до обмеженого кола людей. Бонні «трик» - це «поганий грудей». Bonnie також любить носити темні колготки з кольоровим взуттям.

Всі фото представлені в основному з прем'єри Гаррі Поттера або різних кінозаходів. Пост-біографія Бонні тут, це свого роду «флайс-аналіз».

Файспалм. Знайте, ви все ще можете покласти плаття, але ті ляпаси? Це було зношено в 90-х, тепер навіть в другому важко знайти.

Таке ляпас знову. Разом з більшою кількістю светрів вони створюють бумзелюк

За межами компресії. Шкарпетки шокують.

р.

А шарф фінішує.

Більш-менш продуманий лук. Друк "Польша" є актуальним зараз, але я думаю, що є недолік поясу в тон взуття ...

Bonnie прагне ігнорувати всі червоні килимові стереотипи. Ви можете легко носити повсякденні речі.

Сніжно-біла блузка з мереживом досить стильна, але в поєднанні з довгою спідницею атласу в підлозі, що нагадує завісу, не радує око.

Модний, концептуальний. Але якось багато дорослих, і Бонні тільки 21 (нині, і фото було взято ще раніше). Всі шармії покоївки заховані за сім замків

У порівнянні з тим, що було – більш-менше, але все ж вона виглядає як «Теткін»

Схожі

Louboutins є відмінним, але плаття виглядає дешево і несолом

Вибираємо взуття чітко не талант Бонні.

Найцікавіше, що Bonnie періодично з'являється на урочистих заходах повністю консервативних, прийнятних образах для таких випадків. Немовлята

Або тут. Костюм надає їй деяку сексуальність.

Стиль Бонні безперечно цікавий, але цікавий, оскільки він буде більш точно виражений, з знаком мінуса або щось. Акін Ольсена сестра з бого-стилькою Кеша або растровим зображенням. Я сподіваюся Bonnie скоро відірвати ці дивні погляди стилю.