Найпопулярніші ігри

Зен вчитель Хошин проживав в Китаї протягом багатьох років, а потім повернувся на північний схід від Японії, де він підняв студентів. Коли він став дуже старим, він сказав своїм студентам історію, який почув у Китаї. Ось історія.
Один день, 25 грудня року, Токуфу, який був дуже старим чоловіком, сказав його учням, «Я не буду жити бачити наступного року, тому цього року слід добре лікувати. й
Учні думали, що він був жартом, але так як він був щедрим вчителям, кожен з них дав йому бенкет на наступні дні року. Напередодні Нового року Токуфу підсумував результати.
«Дякую мені. Тексти пісень, а це означає: Я залишаю вас завтра вночі, коли сніг буде більше. й
Учні сміхалися, думають, що він розмовлявся нещастям, бо ніч був чітким і без снігу. Але на ніч сніг почав падати, і вони не змогли знайти свого вчителя. Вони пішли в Медицинаційний зал. Ось де він загинув.
Повідомляючи цю історію, Хосін розповів школярам:
- Учитель Зен не повинен сказати йому залишити, але якщо він хоче, він може.
- Чи можна ви? хто запитав.
- Так, Хосін - сказав він. Я покажу вам, що я можу зробити в сім днів з сьогоднішнього дня.
Не промовляв його диски, а найлегше забули цю розмову, коли Hosin зібрала їх разом.
"Сім днів тому", - сказав він, "Я сказав, що я збираюся залишити тебе." Є на замовлення, за допомогою якого я повинен писати поему прощання, але я ні поета, ні каліграфа. Нехай один з вас писати мої останні слова. ?
Учні думали, що він був жартом, але один з них почав писати.
- Чи готові ви? попросити Hosin.
до Так, вчитель, рекордер відповів.
Далі продиктував Хосін:
«Я прийшов від пишності
І назад до пишності.
Що це таке?
Поема була одним рядком коротше звичайного, тому дискиплей сказав: «Майстер, ми не закінчили ще одну лінію. й
Хосін, з грою вікторного леву, з'явився, «Кая!» і пішов з світу.