Фільмові адаптації казок

10. "Студія історія" з хілярним манжетом і шад Михайлом Муррайом у свинцевих ролях. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу. Не дивлячись на простоту картинки, є свого роду silly чарівність в ній, що штовхає вас, щоб переглянути його знову і знову.

р.

9. "Скарий Красивий" з Alex Pettifer і Vanessa Hudgens. Це втілення казки про Scarlet Квітка знову в сучасних реаліях. Я боївся, що фільм буде занадто солодким, після читання відгуки він виявився – абсолютно нічого.

8. Комедія "Sidney White" з Амандою Бинсом у ролі назви. Кумедна інтерпретація білого снігу. Тут представлений інтрига «хто буде найхолодніше в університеті».

7. "Ельла" з Анною Хатау. Ще одна безкоштовна адаптація сюжету Cinderella. Хороший і романтичний, і Anne - це справжня краса. А історія Елла і князь не зовсім стандартний.

6. Жнівень Петро Пан був одним з моїх улюблених дитячих книжкових сюжетів, тому я, безумовно, не міг стати минулим 1991 року. Справжній шедевр Стівена Спірберга з Пиліном Хоффманом як гачок. Це абсолютно несподівана історія про героїні казки Баррі, де Петра Пана, Гака і навіть фея Ding-Ding з'являються в абсолютно несподіваній формі.

Р

5. Умань Історія вічної любові (1998) є ще однією адаптацією Cinderella, цього разу в середньовічних налаштуваннях. Дивитися цей фільм для красивого і щирого брата Баррімора.

191550р.

4. "Крабат." Заняття майстра. Фільмова адаптація роману казки Otfried Proisler (Я думаю, що зараз мало хто знає про це ...). Виходить, що в Німеччині можна знімати не тільки фільми відомого жанру, але і досить якісну фантазію!

Р

3. У Червоний Riding Hood (2011) з Амандою Safirid Картина гідна уваги хоча б через те, що вона є жахівною плівкою і постріл її Катериною Hardwicke, директор Twilight.

2. "Сніг Білий і Хунцман" - фільм про яку ми вже писали багато на нашому сайті

1,1 км Аліса в Wonderland від Tim Burton. Я люблю це! Забезпечують чарівність, поділ від реальності протягом двох годин і казковий післясмак!