Жінка року

Галерея кращих зачіски і макіяж з вечора під солодкою назвою «Glamour Awards».

Наталія Володимирівна

Наталя Водідова – це простота. Природність відрізняє її від усіх голлівудських красунь, які проводять кілька годин з візажистами перед виходом на червоний карпет. Чудово вона не має туші перед очима, а замість помади вона має легкий бальзам для губ. Брови також знаходяться в оригінальному природному стані, тобто не захоплюються, але зачіска проста в п'ять пінгней. Штучна краса не дивно, але така російська краса на Заході ви не будете часто зустрітися, хоча я думаю, що Наталашка все ще повинна зробити друзів з косметикою (разом потрібно виглядати не мила краса, але розкішна 30-річна жінка, яка вона з мільярдером чоловіком, трьома дітьми від пана, а блискуча модельна кар'єра).

Келлі Брук.

Тонкі і красиві риси обличчя Келлі виділили димним макіяжом очей і рожевим блиском губ. Вона виглядає невибагливо добре за традицією, і ця зачіска підходить їй більше, ніж будь-який інший зачіска. Я розумію, що Jason Statham (Kelly від 7 років) і Billy Zane, з яким Брук від 5 років, перший впав. Красива жінка, і її фігура дуже жіночна.

Tori De Вито

Дружина Павла Весслі Tori DeVito з'явилася на нагородах зі звичайною укладкою та макіяжом, знайомим з нею. Нічого нового і цікавого, але Tori знає, що з деяких кутів вона виглядає як Jolie і пара про свій зовнішній вигляд не так важливо. Головне, щоб бути посміхаючими, акуратними і гламурними, як Гламур приманив.

Єва Лонгорія

Високий хвіст Eva Longoria простягається ще більш захоплених поглядів на її виразні коричневі очі. Яскравий макіяж очей (особливо вії) + трохи блиску губ і макіяж Єви готовий. Так можна сміливо назвати цей макіяж «довгоріанський».

Френ Бавов

30-річний (як вона не тягне тридцять, принаймні 35 ІМХ) телеведучий Phyrne Cotton зробив класичний боб, але класичний макіяж затінений, т. до. Бавовна зробила дуже цікавий макіяж в сомоному кольорі.

Джессіка Альба

Чарівна Джессіка Альба є прикладом для всіх, але навіть вона не має найбільш успішних способів. Волосся розчісуються назад, так як мені здається, не дуже гармоніювати з її виразними чекбонами (не буде краще розсипати локони), але не виникають скарги про макіяж. Скоро, скраб будь-якого зробити обличчя.

Джессі J.

Джессе Джессе Я не змінив своє зображення навіть на гламурній вечірці. Чудова димка і бежева помада чудово поєднуються, але я вже зацікавлений бачити співачки з дизайном легкого обличчя. Що стосується зачіски, гомілково-чорне волосся Джессе, то я люблю його розпушувати.

Кілі Мінголог

Kylie світить стільки, скільки її плаття Stella McCartney. Медове волосся дуже підходить для її, але все ще білявка я сподобалося її більше.

1 990 Р

Келлі Роуланд

Трохи занадто багато на Келлі Роуланд з макіяжом і він не стурбований сливовими губами кольору карамелі, тут досить очі і брови занадто фрезеровані. Змії вії надмірно вигнуті, але брови ... вони просто пофарбовані, тому що їх помітно тонкі.

Лілі Аллен

Лілі Аллен тепер мати і вона чекала дитини так довго, що вона не хоче залишити його на другий. Я не здивився, якщо макіяж було зроблено поспішати, але зачіска дійсно класна.

Лілі Collins.

Lily Collins ніколи не вийдуть з білого снігу. Алабастер-барвна шкіра, вишні-кольорові губи і пишні вії, звичайно, лілія і я думаю, що вона завжди повинна ходити як це (Dita Von Teese rides і нічого - ікона стилю і краси). Підгода відмінно підійде для макіяжу.

Leah Мішель

Я не збираюся сказати вам, макіяж страшний. Леа Мішель не має найбільших очей, а потім у них є чорний люцер. Не тільки очі, вони також зуміли зробити щоки носом, як ніби в гардеробній кімнаті Мішель 15 хвилин, щоб обтягувати «крем» на носі. Можливо найгірший макіяж і зачіска всієї колекції.

Наомі Вт.

Макіяж в персикових тонах і видатний зачіска, обраний для заходу Naomi Watts.

Софія Вергара

Один з улюблених вечірок Софія Вергара. За майже 40 років вона виглядає неймовірно красивим і сексуальним. Волосся Софія - суб'єкт заздрості та макіяжу Колумбійський цей час стриманий, але модний (матовий помада знову набирає популярність).