Новини Премія фільму 2012

Літній стартував, і з його серією літніх премій, таких як MTV Movie Awards 2012 Я не можу сказати, що я просто люблю події цього рівня (нижча, ніж Оскар, але все ще має вагу в юному Голлівудському середовищі), тому що зображення, які знаменитості присутні на таких червоних килимах, можуть застосовуватися в нашому повсякденному житті. На відміну від претенсивних кульових суконь, для яких навряд чи є шанс.

Р

Почнемо з переможцями, щоб дізнатися своїх героїв на обличчі! Нагадуємо, що переможців обрали MTV глядачами (12 і старше), тому вибір очевидний:

Плівка року - Twilight. Сага: Dawn - Частина 1

Кращий актор: Josh Hutcherson, Ігри голодера

Кращий Актриса: Jennifer Lauren, The Hunger Games

Прорив року: Shailene Woodley, Descendants

Найкраща боротьба - Дженніфер Лоуренс і Джош Хутчерсон проти Олександра Людвіг - The Hunger Games

Найкращі Поцілунки: Роберт Паттінсон і Крістен Стюарт, Twilight Saga: Dawn - Частина 1

Найкраща комедія перформанс: Меліса Маккарті, «Бакаллет в Вегасі»

Найкраща музика для фільму: Партія рок Антем – ЛМФАО (Macho і Ботан)

Найкраща трансформація на екран: Елізабет Банки, Ігри голодера

Best Villain: Том Фельтон, Гаррі Поттер і Смертельні зали: Частина 1

Кращі роли: Гаррі Поттер і Смертельні зали: Частина 2

Найкращий сердечник - Крістен Віг, Майя Рудольф, Роза Бирне, Мелісса Маккарті, Wendy McLendon-Covey, Ellie Kemper - "Bachelorette in Vegas"

Премія MTV Generation - Джонні Депп

Від переможців до кращих нарядів.

Це не перший раз ми бачили Крістен Стюарт, що одягається модним брендом GUiSHEM, але це 100% її стиль. Сріблястий міні-роздріб з цікавим геометричним принтом дуже добре поєднується з Крісом і повністю вписується з нагоди. Я дуже люблю поєднання кольорів і відкритої спини, і макіяжу, зачіски і правильного підбору аксесуарів відмінно завершити образ. Я також знаю, що Крістен Стюарт має прекрасні очі.

499.00 Р

Габаритний зображення

Британський кіно надії Емма Ватсон також представила легкий міні для церемонії. З бренда Brood від бренда Brood від бренду Brood Я змішував почуття про це наряд (Я люблю вид з спини набагато більше, ніж вигляд з фронту), але я дуже щасливий, що Емма змінила свій романтичний стиль і спробувала щось нове.

4996640р.

Цей час килим MTV був насичений небанальними зображеннями, один з яких був представлений нам Джессіка Біель. Я не дуже захоплений про плаття Chanel - це виглядає цікаво, але я не люблю ці гігантські рукави - але образ в цілому вийшов дуже ефектним. Я думаю, якщо Jess мав різну пару взуття, наряд не виявився так добре, але ці освіжаючі м'ятно-білі босоніжні туфлі з Барбара Буй врятував його.

3399516

Amber rose в a трохи mint плаття. Я підозрю, що це Маршеса - пір'я, кристали і напівпрозорий шифон. Ну, це гарне плаття, і я радий, що не має дядька, що бурштин любить, але я думаю, що це буде виглядати краще на більш крихкої дівчини.

Перший раз я бачу актриса Юлія Джонса на червоному килимі і я люблю те, що я бачу. Сукня відмінна - неоновий колір і спокусливі перфорації збалансовані жіночним силуетом з басккою. Легкий макіяж, простий зачіска і класичні бежеві човни прекрасно доповнять образ – така сукня не потребує інших яскравих акцентів.

р.

Р

Я трохи розчарував образ Міла Куніса в цей час: хоча це Fendi, він виглядає дешево. Я люблю фініш з кольоровими блискіками, що створює ефект розбризованої фарби, але ця довжина виглядає трохи вульгарним. І той факт, що Mila нещодавно кладе на вагу (найбільш ймовірніше за роль) не грає в руці - вона нагадує мене, може її шанувальники, мила дрібна свиня, пробачте мене.

1 990 Р

Р

Ми можемо самі зателефонувати одержувачу. А актриса знову стала блондинкою і з цим кольором прийшла елегантність, створена Мартіном Гранд плаття. геометричний чорний боб переходить в повітряний світлий спідниця, і всю цю красу доповнено милими бежевими туфлями з рум'яним каблуком. У цьому образі все красиво - і плаття, і взуття, і зачіска, і навіть колір помади ідеально підходить для наряду.

Сінгер Ciara в червоній сукні з запахом від Balmain. Я абсолютно не схожий на цей наряд - він виглядає, як вона взяла шматочок тканини і загорнув її навколо неї, запахи, як примітивний вік і Flintstones. Ще одним питанням є ювелірні вироби у вигляді кілець практично на всіх пальцях: оригінальна версія, але якщо звернути увагу на руки, варто приділити особливу увагу манікюру ... або хоча б протирати скребки старого лаку нігтів від нігтя.

Гарненька Трохи Liars зірка Lucy Hale в Катерини Malandrino outfit. Сукня виглядає добре (хоча поєднання кольорів виявилася дещо несподіваною), але я ніколи не любила шовкові спідниці - вони ризикують змінити, і це зіпсує весь враження.

Єлизавета Банки на червоному килимі MTV. Актриса носила чорний комбінезон Elie Saab з еротичними мережами вставки на ліф, рукавах і брюках і вона виглядала над ефективністю в ній. Мені подобається зачіска Ліза і макіяж – це дає свого роду жорстокість і сексуальність. Також варто відзначити, що до такого оригінального наряду як мереживний комбінезон, актриса підібрав не на всіх простих аксесуарах - великі кільця, взуття з фантазійним каблуком і чорним зчепленням у вигляді губ, які не тільки не перевантажували образ, але зробили його просто ідеальним.

Charlize Theron доведений за сторіччя, що жіночність і елегантність є кращим вибором для червоного килима. Акторка нарешті відійшов з чорним кольором і носила червоною сукню з баска з Ланвіна, доповнивши її золотими сандалами Джиммі Чоо. Дуже простий образ, але в ньому Charlize виглядає просто божественно.

Shailene Woodley, 20, в спокусливому кекседо від Stella McCartney. Ми ніколи не бачили нічого подібного на Shailene до, і я думаю, що вона потрібна, щоб зробити це змінити. Знімок вийшов, щоб бути просто відмінним - костюм сидить ідеально, сандалі ідеально підходять до нього, а безтурботна коса дає образ легкість і легкість.

Латинки Відбувся церемонія, що супроводжується чоловіком Paul McDonald. Актриса звучала золотою, скляною стручкою арт-деко плаття Ранді Рахма. Єдине, що втілює мене про цей образ - вибір взуття (я віддаю перевагу сандалі замість взуття), але інакше все просто дрібно.

Краса Левизон Местер з'явився на червоному килимі з новим, більш світлим кольором волосся - можливо, актриса хоче відступати від образу Blair і подарувати собі трохи відпочити. Leighton вигідно відрізнявся від своїх колег в коктейльних сукнях, і все тому, що вона вибрала літній костюм від куртки без рукавів і легких шортів і м'якого блакитного топу з дуже модним акварельного друку для церемонії. Я просто здивований цим образом - ідеальний літній варіант, а золоті аксесуари і кораловий помада дають йому ще більше легкості і свіжості.

Дружина Ханнінг Таума Дженна Деван є ще однією дівчиною, зображення якого можна назвати сто відсотків літа. Актриса приваблює ніжну міні-плаття, що складається з легкої шифонової блузки м'ятного кольору і білої багатошарової спідниці прямого силуету. Все це було поліровано аксесуарами в сріблястих тонах. Я дуже люблю свої образи.

На фоні небанальних нарядів стильних дівчат, образи Парижа і Nikki Hilton виглядають дуже нудно. З появою Nikki якось ви можете прийняти, але блондинно-сонячні bows Paris виглядають просто creepy. Незважаючи на те, що Париж з усіма її мільйонами все ще навчився виглядати більш-менш стильно, вона навряд чи вічно керується стати королева з червоного килима.

Kate Beckinsale в бежевій сукні неускладненого дизайну. Наряд виглядає дуже просто, але дуже подобається спосіб він виглядає на Каті - дуже свіжі і відмінно відтіняє тан. Звичайно, це не найкращий образ актриси, але не гірше.

Крістіна Риччі з'явилася на червоному килимі в ручному одязі від дизайнера Крістіана Сіріано (одна з переможців проекту «Рідо». Силует сукні не дивно - просто жакетна сукня традиційної довжини, але оздоблення, дійсно, дивиться своєю оригінальністю. Плаття Крістіна з годинниковим набором! Дуже оригінальний декор, хоча б змінити тканину сукні до більш приємного - це виглядає непривабливий і дешевий.