Анджеліна Джолі VS Шарлот Арон

З початку цього року Чарліз Ворон почав активно тягнути ковдру «найбільшого» Голлівудської краси. Все сприяло цьому: Чарліз нещодавно мав два високопрофільних прем'єри одночасно, тому і рекламні кампанії, прес-конференції, фотосесії, інтерв'ю. Анджеліна вирішила влаштувати відпочинок після болючої роботи на своєму режисерському дебюті «У землі крові і меду», а також шокувати аудиторію тільки з її тонкою стопою, яка пізніше стала новою любов'ю інтернет-користувачів. Я пропоную вам оцінити досягнення обох і побачити, хто в Голлівуді є найрізноманітнішими, найяскравіші і білішими.

1,1 км Зовнішній вигляд. У цьому випадку, з'ясовуючи який з цих леді є більш красивим, як порівняння Coke і Pepsi. Деякі люди воліють блондинки, деякі брюнетки. Юдгінг за назвами, Ангі має більше з них, і вони звучать більш вражаючою – вона була обрана найкрасивішою жінкою десятиліття (у Великобританії у 2009 році), sexiest (за народами, попитом, журналами FHM), і вона була визнана найбільш бажаним секс-символом всього часу (до Великобританії в 2007 році). Charlize був також визнаний сексом у 2009 році по Esquire. В цьому турі, оскільки я не думаю, що всі назви та рейтинги відображають реальність. 1:1 км

р.

р.

р.

2,2 км Кар'єра досягнень. Як Анджеліна і Чарліза в різний час породжується в широкомасштабних блокавтобусах (Ангі – «Lara Croft», «Eспеціально небезпечний», «Salt», Чарліз – «Aeon Flax», «Hancock», «Snow White і Hunter», «Prometheus». У номінаціях і номінаціях Чарліза трохи попереду Ангі і ось чому: Джолі мав Оскар для найкращої підтримки актора в Interrupted Life в 2000 році, а Золотий глобус за свою роль у Gia (1999) і George Wallace (1998). Як ви можете побачити, це було більше 10 років тому. Пізніше Ангі неодноразово висунули як золотою дядькою, так і по всьому світу, але інші виграли (переможці MTV номінації «Краща боротьба» я не вважаю великим досягненням). Charlize має Оскар, Золотий глобус, срібний ведмедик і все для фільму Monster (просто шедевр, IMHO).

Якщо ви подивитеся в цілому, після 2000 року Анджеліна розірвав більше в поп-корн кіно (крім трилера “Субсти” і драми “Странь Серце”), ролі Чарліза були більш драматичними. Але Ангі має основну козирующу карту - вона зробила свій власний фільм У землі крові і меду, який був добре процвітаний критиками. Як ми можемо бачити, є знову плутанина і вагітація - ви не можете дати перемогу нікому, так як обидва досягали багато. 1:1 км

3. У Ваги. Тут Ангі безумовно веде, так як Чарліза все ще працює на її образі, а образ Джолі вже давно працював для неї. Наприклад, за свою роль в Beowulf, де Angie з'являється в анімаційному образі десять хвилин, вона була оплачена 8 мільйонів. За роль у «Сальті» Джолі заробив 20 млн., а за «Турист» – 19 млн. Арон не працює безкоштовно, але його збори є скромними. Так, за роль в блокбустері «Аеон льон», який повністю витягував на свою гру, Чарліз заробив 10 млн. На «Прометус» та «БІО» ще не були оприлюднені громадські, але в цих блокбусах і крім Шарлізу були «земні» актори, тому явно менше, ніж отримані за роль Джолі.

1-0 на користь Ангі

5815968

4. Популярність. Ми оцінимо її пошуковими запитами в Yandex. Так, за минулий місяць Анжеліна шукала 159 тис. разів, і Чарліза тричі менше – 51 тис. Тим не менш, інтерес до Charlize постійно зростає, як зазначені графіками пошуку Google. Незважаючи на те, що стрибок інтересу до своєї людини в основному пов'язана з вивільненням блогерів і прийняттям дитини, це невідомо, що станеться, коли всі прем'єри відбуваються. У будь-якому випадку, Angelina Googled і Yandexat (які дієслова, проте!) більше, тому в плані популярності вона збиває Charlize. 1:0 км

5. Умань Особисте життя. З одного боку Анжеліна повинна обійти Чарліз у всіх відношеннях: вона має коханого чоловіка Brad Pitt, а шість дітей (три прийнято), і єдиний чоловік Theron приймає сина Джексона. Але в жовтому пресі Анжеліна вже давно назвали «х» і напишіть, що її характер погіршився через повну відсутність особистого часу. Зрозуміти, можливо, все краще попереду, і вона не поспішає погодитися з кимось, тому що вона хоче найкращого для себе і дитини. В цілому я не можу оцінити, що з них є щасливим у їхньому особистому житті, тому це 1:1.

Що відбувається в кінці? Чарліз поки не здатний рухатися Анджеліна з престолу sexiest Hollywood актриса, але вона рухається до цього з стрибками і межами. У 2013 році буде випущено суперблокобетони з Чарлізом «Ханч 2» та «Мад Макс». Fury Road, і якщо вони не можуть, його популярність не буде зірочок. Анджеліна запланована на 2013 кіно Cleopatra. Як для мене, колір Клео буде відключати ремінь всіляких ганьок і Макс-оборів, але тут є нагородження: гра Джолі буде сто відсотків у порівнянні з Elizabeth Taylor, і якщо панс. Пітт гірше в цій ролі, її назва буде загрожувати.