Рідкі тварини

Ці істоти мають певну кількість знаменитостей у світі тварин – тому що вони перераховані в Червоній книзі і кожного окремого підрахунку. Портфоліо викликає їх «рідко». Ми ніколи не побачимо ці тварини в зоопарках, і важко їх фотографувати - тільки представники авторитетних наукових публікацій, таких як Національний географічний, допускаються ходити з камерою через звички цих милих істот, а ще навпаки. Тим не менш, це не тільки природні люди, які їх послухають. Я думаю, що це не секрет, що є мода для збору рідкісних, екзотичних тварин. Tolstosums оплачують гроші так звані боунті мисливці, які доставляють екзотичні домашні тварини для них. На щастя, ці тварини будуть жити, але їх життя буде дуже радісно. Тому я підтримую американських з'їздів, які нещодавно запропонували ввести закон, щоб затягнути покарання за захоплення рідкісних тварин.

Кубанський крокодил. На декількох островах Кубинського архіпелагу знайдено лише кілька островів.

Флорида Bonneted Bat (Florida Bonneted Bat) До 2002, вона була розглянута вимирає до тих пір, поки невелике населення було виявлено Природністи.

Зелене дерево каша. Знайдено тільки в джунглі Коста-Рика і Панама

Гренадська голубка. Сувенірі з його зображенням продаються дуже багато, і самі голубці залишалися не більше сотні і половина.

р.

Хірола. Вишуканий африканський антелоп, знайдений тільки в певній області Кенської саванни

Острів фокс. населення цих мініатюрних істот швидко зменшується.

Мадагаскарський сяючий черепаха. За останні 30 років їх населення знизився до критичного числа.

Р

Sumatrian orangutan. Бом полювання для цієї безглузної суспензії одночасно практично привели до повного вимирання видів.

Пжевальський кінь

Викинути популу (не плутати з свиней!)

Р

Лангур - кл. За останні 40 років їх населення зменшилося на 98%.