Фото Сергій Лазарєва

Сінгер, актор і просто Лазербой Сергій Лазарєв є дуже активним на Twitter і I, без думки двічі вирішив звертати увагу на нього у вигляді посту. 29-річний Сергій Лазарєв народився і піднявся в Москві, і з дитинства його життя був надзвичайно повним. З чотирьох років Лазарев займав гімнастику, але трохи пізніше, після виходу спорту, спортивний хлопчик став членом відомого дитячого ансамблю «Наступ». Завжди в проблемах, які ви не любите і вже у віці 18 років, разом з Владом Топаловим, заснував групу «Smash!». Я не пам'ятаю, як дівчата пішли з розуму, і я зізнаю, що я колись любила Лазарєва. Звісно, не було слини і сні, але все ж в дитинстві все сприймається по-різному. Але це був у 2001 році, і зараз 2012 і зрілий Лазарєв не так давно почав сольну кар'єру, кар'єру як театральний актор, а паралельно кар'єру в якості телеведуча ("Нова Хвиля" не далеко. В даний час Сергій знайомиться з колегою Лера Кудрявцевою, яка становить 12 років старшого, але як кажуть, що любов, всі віки покірні. Добре, чутки про свою нетрадиційну спрямованість ще не мають ніякої підтримки (також з Діма Білан, яким кожен не дуже лаціний, щоб викликати «латентну мачо-блакитну кров».

ЗАМОВИТИ!!!
750260 р.

Мами виготовляють млинці !!! Ось мій високий сніданок!

Pasha Galanin пофарбував мій портрет !!!
750260 р.

Кілька років тому в Венеції...
750260 р.

Услівон! Лазарєв і Тимати – кришка єдиного «Гопота-Гопотянська»
411894

Для журналу "Привіт":

В аеропорту!

З коханим Лерой і Валерія і Йосип Пригожин на день народження Алли Крута!

Bizayatinaaaaaaaaaaaa!
р.

Улюблені глазурі

Я і мій мама! Непристойно 29 років тому вона народила мене! Дякую за це. Я люблю її так багато! Дякую за все привітання!

Це те, що я зараз виглядав, втомлений, але зміст.

Я на мій шлях.

Добра ніч.

З Харкова до Києва!

Хаарлем ... Голландія

У Нідерландах... записав трек з DJ San.

Я отримав на поїзді. Я буду в Парижі 3 години.

Я прошу тебе.
2729481

Париж. Ще раз з Гіллс в студії ... закінчити новий супер хіт!
р.

Французькі собаки!) Сісти на стіл!

У центрі сучасного мистецтва (Centre Pompidou) у Парижі є чудовий вид на місто!!!

Я втомився ...

Не спить... Я залишаю Іжевськ.

З Ani Lorak !!! Ми готуємо до 10-ї ювілейної премії MUZ-TV! Сінг дует! Це буде потужним. Ми будемо чекати трохи! до 1 червня!

Сьогодні перед концертом я був прийнятий до місцевого заводу Тоболськ-Полімер.

Це нерозривне фото з серії... «Я люблю тебе і тебе люблю?» Вчора на концерті!

Стоп отримувати деякі повітря, людина! Відкриваємо двері і майже подрібнили! Біля ферми. НАВОЗ назавжди!)

З Ani Lorak на доріці премії MUZ-TV!

Я дуже люблю Йоан!

З Ваня Дорна в Юрмалі минулого року!

Я чекав після шоу!!! «Таленти та мертві» Тепер це наступний театральний сезон! 19 вересня та 20 вересня!

Сергій Лазарєв Twitter: twitter.com/sergeylazarev