1209
Новий тур Мадонни
Мадонна Всесвітній тур Офіційно відкрився Перший концерт в рамках туру поп-королеви, який навіть на 53 роки готовий до світла і зібраних стадіонів, дав у Тель-Авіві, столиці Ізраїлю. На відміну від ізраїльських ЗМІ, які називають концертом «шам». Як завжди, шок і не зіпсували аудиторію. Мадонна, яка має відмінну фізичну форму, дивиться з танцями, і стадія була рясна з вражаючими і часом ударними виробництвоми. Природно, Мадонна знову зосередилася на пам'ятному виконанні: хрести, зброя, голе тіло. Так, навіть за половину мадонни не обдурити. Вона часто звинуватила від блафемії, але ви не можете пробачити цю жінку, особливо так як вона так безневинно виправдана.
«Не існує різниці між стадією та людьми, які носять хрести. Моя мова не є антихристияном або блашним. Якщо Ісус був живим сьогодні, він буде робити те ж саме.
229097
До речі, для підтримки Мадонни на турі буде її «зелений» дружба-танцю Brahim Zaibat і пара вже встигла відрізнити себе (фото на самому кінці). Так, я пропоную вам подивитися на екскурсію MDNA у фотографіях (який знає, можливо, ви також отримаєте на концерт в Москві або Санкт-Петербурзі: 7 серпня і 9, відповідно).
Перші репетиції:
р.
Ізраїльські вболівальники (повно звичайні люди, не люблять Lady Gaga)
Шоу в Тель-Авіві:
Р
р.
р.
Мадонна дала гарне місце в Брахімі біля неї.
Ось зображення на екрані під час концерту:
2513825
Найсмачніша вбрання співачки:
Ukrainian Kiss в Стамбулі:
І, нарешті, фісташка для шанувальників Мадонна гола груди. І це в шостому десятку, шкода за вираз, ебать!
«Не існує різниці між стадією та людьми, які носять хрести. Моя мова не є антихристияном або блашним. Якщо Ісус був живим сьогодні, він буде робити те ж саме.
229097
До речі, для підтримки Мадонни на турі буде її «зелений» дружба-танцю Brahim Zaibat і пара вже встигла відрізнити себе (фото на самому кінці). Так, я пропоную вам подивитися на екскурсію MDNA у фотографіях (який знає, можливо, ви також отримаєте на концерт в Москві або Санкт-Петербурзі: 7 серпня і 9, відповідно).
Перші репетиції:
р.
Ізраїльські вболівальники (повно звичайні люди, не люблять Lady Gaga)
Шоу в Тель-Авіві:
Р
р.
р.
Мадонна дала гарне місце в Брахімі біля неї.
Ось зображення на екрані під час концерту:
2513825
Найсмачніша вбрання співачки:
Ukrainian Kiss в Стамбулі:
І, нарешті, фісташка для шанувальників Мадонна гола груди. І це в шостому десятку, шкода за вираз, ебать!