Голлівуд дитячий бум

І знову прийшов, що чудовий період, коли більшість голлівудських красунь чекають поповнення в сім'ї. Який один з них збирається бути мамою в цьому році? Відповідь на це в вівторок святкове повідомлення.

Після тривалих і наполегливих чуток, що циркулюють навколо другої вагітності 31-річної моделі, агент Giselle підтвердив, що народження дитини, кажучи, Так, вона дійсно вагітна. Вона три місяці вагітна і сім'я дуже щаслива. Ґіселе і її футболіст Tom Brady мають дворічний син, Бенджамін, і Том, також підняв сина Джека з попереднього коханця. До речі, Gisele практикують водний полог і, можливо, друга дитина, так само як Benjamin, буде народився в спокійному, спокійному середовищі. Я задаю, що це так, щоб дати народження у ванній кімнаті?

Кожен знає, що дуже скоро Reese Witherspoon стане мамою. Для актора, яка нещодавно одружилася Джим Тотом, це буде першою дитиною в новому шлюбі. Райан Філліп, який зустрівся з набором фільму Cruel Games. Це була гарна пара, але Райан був занадто cocky.

В перший раз в цьому році настає Христина Кавалларі. Батько дитини американський футболіст Джей Cutler.

«Ми раді повідомити, що ми очікуємо нашої першої дитини. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час.

Близько до Sarah Michelle Гелар, повідомляє, що вона очікує її друга дитина. Актор і чоловік, з яким вона ходила рука в руках багато років, мати дочку, Шарлотт, який народився в 2009 році. Три роки пізніше, Сара і її коханець вирішив поповнювати свою сім'ю з новим красивим істотою. Секс дитини не відомий.

Найкращий друг Sarah Melissa Joan Hart також в цікавому положенні. Для Меліси, майбутній дитина буде третім і як виявилося, вагітність стала приємним сюрпризом на її 36 день народження. Актриса підійшла:

"Щасливий день народження мені! І 3 дітей!
Р

Офіційно, ще не підтвердили, що Меган Фокс очікує дитину, але якщо вірити чутки, навіть секс дитини відомий – Меган подарує дочку. Фокс і чоловік Brian Austin Green є секретними ces, так що це не дивно, що вони приховувалися радісною подією для тих пір. 26-річний Меган - це чудова робота як мачуха, і я думаю, що вона зробить велику маму і вона зробить красиву дочку.

Справжні зірки крові Анна Пакін і Стівен Мойер будуть щасливі батьки. Ана, 29 очікується її першої дитини, яка вона і її чоловік дуже збуджена. До речі, 42-річний Стівен не перший малюк або навіть другий. Він має два дітей з попередніх відносин.

2012 рік стане найпримітнішим роком в житті Drew, оскільки вона стане матір’ю вперше! Незважаючи на те, що актриса 37 років, вагітність, судяча даними, добре протікає. Драгу Баррімор недавно одружився з майбутнім батьком своєї дитини і всього за кілька місяців вона буде мати повну сім'ю. Я надію її друг Cameron Diaz має материнський інстинкт.

«У нас був секс! Працює! Тепер, коли я шукаю дітей в рекламних оголошеннях, я крі. Я вже впала в любов з цим животом і навіть вибрав дитячий сад для майбутнього кицька, сказав Роббі Вільямс, який незабаром стане тато.

Друга дитина чекає на модель Адріан Ліма, яка вже має дочку Валентини від шлюбу з Марком Ярічем. Адрі говорить, що маленька Валентина дуже збуджена і дивиться на народження брата або сестри.

«Я надішла повітряні поцілунки до мою мумією. Дуже приємно!

П'ять місяців після пологів її третьої дитини, Tori Продається знову вагітним! Торі і її чоловік Деан мати сина і дві дочки. Тепер для повноцінного «амуніція» залишилася на народження іншого хлопчика.

38-річний Neve Campbell очікує свою першу дитину. батько не буде правовим чоловіком, але цивільним, з яким актриса була знайомства з середини минулого року. Швидко, але я впевнений, що вона щаслива.

Snookie's Реальність TV зірка є вагітна! Важко вірити, але такі жінки, які азартні ігри за гроші і розваги, хочуть просто жіноче щастя. Давайте віримо, що дитина не буде натискати на няні.

Нік Леашет і Джессіка Сімпсон не встигли розпочати сім'ю, але, як тільки вони дзвонили і стали (у випадку Ніка станеться) батькам з абсолютно різними людьми. Ясі вже подарував дочку, тепер це ванесса, щоб зробити Ліша щасливою.

3610Р. 4200Р.

Uma Thurman, який нещодавно почав знайомства financier Arpad Busson, очікує її третя дитина. Це перший раз, коли пара має дитину, але 42-річна актриса вже має два діти з актором Етаном Говерем.

Габаритний зображення

Після розбиття з Юдом законом, Сіенна Міллер не загрожував. Всім було сподіватися на відмову, але, як тільки новина вагітності актриса стала відомою, всі реалізовані "це кінець" - кінець тільки для зв'язків Сенни і Юди, але не для її вбрання з Томом Стурріджем. Це Том Міллер, який очікує малюка.

р.

Судні є єдиною сестрою Кардашян, щоб мати дитину. Чекаємо другого.

У сім'ї ангела VS Lily Aldridge і музиканта Caleb Fallowill буде мати новий учасник. Лілія, 26 очікує її першої дитини і, як багато, не може чекати дивовижні моменти материнства.

р.

Кількість 2 малюка скоро народиться на актриса Alison Hannigan. 38-річний Алісон вже має дочку, тому він вважає, що друга дитина буде хлопчиком.