Зображення Ріанни

Травень 1, 2012

Нью-Йорк. Риганна залишає свій готель під час реєстрації автографів до «підготовки». Молодіжний лук + мінімальний макіяж - нещодавно один з основних варіантів вуличного стилю Рі. За словами чуток, співачка звикла до алкоголю і куріння, тому через погане здоров'я вона не встигає подбати про себе. Я не знаю, чи вірити цю інформацію, але одна з західних джерел додала палива в вогонь, кажучи, що Джей З хоче йти до реабілітаційної клініки. Так що тут...

На Ріганні:

Ksubi футболка з написом "Якщо я їзда на коні я'd Wear Flanel Але я ходжу до дискотеки так я заспокійливий канал" (вартість 2,500 рублів)

Армані комбінезон (вартість 16 000 рублів)

, Україна

Сумка для лінії (вартість 80 000 рублів)

У той же день Ріанна змінилася в ніжний повсякденний образ, який з якоїсь причини буквально знищується перед очима з грубими кросівки. Rihanna - це майстер поєднання несумісних (разом це можливо, і іноді це не...). Я люблю кораловий светр, але все інше ... тихий терор.

16915218

На Ріганні:

Шорти Topshop (вартість 2 200 рублів)

р.

Травень 2, 2012

Ріанна - це на своєму шляху до офісу, щоб впоратися з деякими бізнесами. Цей спортивний образ дійсно хороший, ви не можете сказати нічого. Ви не менше не знайдете речей з інших стилів, а останні в пошті занадто сміливі наряди немає натяка...

4557847

На Ріганні:

Футболка UNIF (вартість 2,000 рублів)

Конверсні кросівки (вартість 3 500 рублів)

3 травня 2012

Риганна відходить до телевізійного шоу SNL. Джинси і взуття - це мій тип, але не светр або капелюх.

На Ріганні:

Жанри Громадянство (вартість 6 500 рублів)

Сушене взуття Manolo Blahnik (до 20 000 рублів)

Габаритний зображення

Шапка Trapstar (вартість 1 600 рублів)

13 травня 2012

Rihanna знаходиться в самому серці Нью-Йорка. Відчувається, що зірки просто живуть в гуртожитку. Цибулю на Рирі відмінно підходять: gangstas є прохолодними, і дружби джинси сидять на ньому краще, ніж ви можете подумати. Вона втратила багато ваги, звичайно.

р.

На Ріганні:

Джинси Акне (вартість 12 000 рублів)

Взуття Timberland (вартість 5 000 рублів)

14 травня 2012

Ніч, вулиця, Ріанна. Нью-Йорк і знову той же готель. Цього разу співачка з'явилась в жіночому образі, який є рідкісним явищем, адже вона є дівчинкою. Спідниця відкриває тонкі ніжки, які є найважливішим, на мій погляд, в цьому образі, і в іншому місці очей нічого не ловить.

На Ріганні:

Футболка Олександр Маквін (9000 рублів)

Спідниця Chloe Sevigny (вартість 12 000 рублів)

Костюм Джиммі Чоо (вартість 13,000 рублів)

20 травня 2012

"Річ" є прикметником на без рукавів Рі, і судом її доходів, це правда. Одяг для аеропорту, де з'явився співак у Лондоні.

На Ріганні:

Без рукавів Joyrich (вартість 3 500 рублів)

Окуляри Ray Ban (вартість 6 500 рублів)

25 травня 2012

Rihanna відзначає мій студії в Лос-Анджелесі. Для вечірки образ ідеально підійде, куртка, написана методом «Tie-Dye» виграла серце, а шорти і лезини, як правило, краще всього.

, Україна

На Ріганні:

Isabel Марант куртка

Шорти Ksubi (вартість 6,500 рублів)

р.

Крістіан Лоубутин взуття

25 травня 2012

Ресторан «Ріханна» - це ресторан для вечері.

, Україна

На Ріганні:

Adidas sneakers (вартість 2 200 рублів)

Мир, Любов & Розуміння шапки (11,000 рублів)

2 червня 2012

Ріанна в аеропорту LAX.

На Ріганні:

Майк Хлое Совіньйон

597650 р.

Шапка Trapstar (вартість 1 600 рублів)

Air Jordan Playoff 12 Ретро (вартість 5 200 рублів)

Рюкзак Fendi (вартість 23 000 рублів)

Навушники Skullcandy (вартість 5 000 рублів)

3 червня 2012

Ріанна в клубі «Зелений камінь».

Куртка A.P.C x Carhartt (вартість 17 000 рублів)

(доб. 3)

Міс Спідниці самовару (вартість 1000 рублів)

11 Червня, 2012

Ріанна в Нью-Йорку провокативним способом. Leaf є нижня білизна, але ріжу її прямо зовні без її верхнього одягу. Що на неї? Що ще не сталося. Незабаром вона виявить половинку, інакше недбалість буде йти за межі і вона прогулятиметься вулицями з листям рису ...

На Ріганні:

Топ мереживо

Спідниця Topshop (вартість 2,500 рублів)

Конверсні кросівки (вартість 1,500 рублів)

622110 р.