1377
Зображення Ріанни
Травень 1, 2012
Нью-Йорк. Риганна залишає свій готель під час реєстрації автографів до «підготовки». Молодіжний лук + мінімальний макіяж - нещодавно один з основних варіантів вуличного стилю Рі. За словами чуток, співачка звикла до алкоголю і куріння, тому через погане здоров'я вона не встигає подбати про себе. Я не знаю, чи вірити цю інформацію, але одна з західних джерел додала палива в вогонь, кажучи, що Джей З хоче йти до реабілітаційної клініки. Так що тут...
На Ріганні:
Ksubi футболка з написом "Якщо я їзда на коні я'd Wear Flanel Але я ходжу до дискотеки так я заспокійливий канал" (вартість 2,500 рублів)
Армані комбінезон (вартість 16 000 рублів)
, Україна
Сумка для лінії (вартість 80 000 рублів)
У той же день Ріанна змінилася в ніжний повсякденний образ, який з якоїсь причини буквально знищується перед очима з грубими кросівки. Rihanna - це майстер поєднання несумісних (разом це можливо, і іноді це не...). Я люблю кораловий светр, але все інше ... тихий терор.
16915218
На Ріганні:
Шорти Topshop (вартість 2 200 рублів)
р.
Травень 2, 2012
Ріанна - це на своєму шляху до офісу, щоб впоратися з деякими бізнесами. Цей спортивний образ дійсно хороший, ви не можете сказати нічого. Ви не менше не знайдете речей з інших стилів, а останні в пошті занадто сміливі наряди немає натяка...
4557847
На Ріганні:
Футболка UNIF (вартість 2,000 рублів)
Конверсні кросівки (вартість 3 500 рублів)
3 травня 2012
Риганна відходить до телевізійного шоу SNL. Джинси і взуття - це мій тип, але не светр або капелюх.
На Ріганні:
Жанри Громадянство (вартість 6 500 рублів)
Сушене взуття Manolo Blahnik (до 20 000 рублів)
Габаритний зображення
Шапка Trapstar (вартість 1 600 рублів)
13 травня 2012
Rihanna знаходиться в самому серці Нью-Йорка. Відчувається, що зірки просто живуть в гуртожитку. Цибулю на Рирі відмінно підходять: gangstas є прохолодними, і дружби джинси сидять на ньому краще, ніж ви можете подумати. Вона втратила багато ваги, звичайно.
р.
На Ріганні:
Джинси Акне (вартість 12 000 рублів)
Взуття Timberland (вартість 5 000 рублів)
14 травня 2012
Ніч, вулиця, Ріанна. Нью-Йорк і знову той же готель. Цього разу співачка з'явилась в жіночому образі, який є рідкісним явищем, адже вона є дівчинкою. Спідниця відкриває тонкі ніжки, які є найважливішим, на мій погляд, в цьому образі, і в іншому місці очей нічого не ловить.
На Ріганні:
Футболка Олександр Маквін (9000 рублів)
Спідниця Chloe Sevigny (вартість 12 000 рублів)
Костюм Джиммі Чоо (вартість 13,000 рублів)
20 травня 2012
"Річ" є прикметником на без рукавів Рі, і судом її доходів, це правда. Одяг для аеропорту, де з'явився співак у Лондоні.
На Ріганні:
Без рукавів Joyrich (вартість 3 500 рублів)
Окуляри Ray Ban (вартість 6 500 рублів)
25 травня 2012
Rihanna відзначає мій студії в Лос-Анджелесі. Для вечірки образ ідеально підійде, куртка, написана методом «Tie-Dye» виграла серце, а шорти і лезини, як правило, краще всього.
, Україна
На Ріганні:
Isabel Марант куртка
Шорти Ksubi (вартість 6,500 рублів)
р.
Крістіан Лоубутин взуття
25 травня 2012
Ресторан «Ріханна» - це ресторан для вечері.
, Україна
На Ріганні:
Adidas sneakers (вартість 2 200 рублів)
Мир, Любов & Розуміння шапки (11,000 рублів)
2 червня 2012
Ріанна в аеропорту LAX.
На Ріганні:
Майк Хлое Совіньйон
597650 р.
Air Jordan Playoff 12 Ретро (вартість 5 200 рублів)
Рюкзак Fendi (вартість 23 000 рублів)
Навушники Skullcandy (вартість 5 000 рублів)
3 червня 2012
Ріанна в клубі «Зелений камінь».
Куртка A.P.C x Carhartt (вартість 17 000 рублів)
(доб. 3)
Міс Спідниці самовару (вартість 1000 рублів)
11 Червня, 2012
Ріанна в Нью-Йорку провокативним способом. Leaf є нижня білизна, але ріжу її прямо зовні без її верхнього одягу. Що на неї? Що ще не сталося. Незабаром вона виявить половинку, інакше недбалість буде йти за межі і вона прогулятиметься вулицями з листям рису ...
На Ріганні:
Топ мереживо
Спідниця Topshop (вартість 2,500 рублів)
Конверсні кросівки (вартість 1,500 рублів)
622110 р.
Нью-Йорк. Риганна залишає свій готель під час реєстрації автографів до «підготовки». Молодіжний лук + мінімальний макіяж - нещодавно один з основних варіантів вуличного стилю Рі. За словами чуток, співачка звикла до алкоголю і куріння, тому через погане здоров'я вона не встигає подбати про себе. Я не знаю, чи вірити цю інформацію, але одна з західних джерел додала палива в вогонь, кажучи, що Джей З хоче йти до реабілітаційної клініки. Так що тут...
На Ріганні:
Ksubi футболка з написом "Якщо я їзда на коні я'd Wear Flanel Але я ходжу до дискотеки так я заспокійливий канал" (вартість 2,500 рублів)
Армані комбінезон (вартість 16 000 рублів)
, Україна
Сумка для лінії (вартість 80 000 рублів)
У той же день Ріанна змінилася в ніжний повсякденний образ, який з якоїсь причини буквально знищується перед очима з грубими кросівки. Rihanna - це майстер поєднання несумісних (разом це можливо, і іноді це не...). Я люблю кораловий светр, але все інше ... тихий терор.
16915218
На Ріганні:
Шорти Topshop (вартість 2 200 рублів)
р.
Травень 2, 2012
Ріанна - це на своєму шляху до офісу, щоб впоратися з деякими бізнесами. Цей спортивний образ дійсно хороший, ви не можете сказати нічого. Ви не менше не знайдете речей з інших стилів, а останні в пошті занадто сміливі наряди немає натяка...
4557847
На Ріганні:
Футболка UNIF (вартість 2,000 рублів)
Конверсні кросівки (вартість 3 500 рублів)
3 травня 2012
Риганна відходить до телевізійного шоу SNL. Джинси і взуття - це мій тип, але не светр або капелюх.
На Ріганні:
Жанри Громадянство (вартість 6 500 рублів)
Сушене взуття Manolo Blahnik (до 20 000 рублів)
Габаритний зображення
13 травня 2012
Rihanna знаходиться в самому серці Нью-Йорка. Відчувається, що зірки просто живуть в гуртожитку. Цибулю на Рирі відмінно підходять: gangstas є прохолодними, і дружби джинси сидять на ньому краще, ніж ви можете подумати. Вона втратила багато ваги, звичайно.
р.
На Ріганні:
Джинси Акне (вартість 12 000 рублів)
Взуття Timberland (вартість 5 000 рублів)
14 травня 2012
Ніч, вулиця, Ріанна. Нью-Йорк і знову той же готель. Цього разу співачка з'явилась в жіночому образі, який є рідкісним явищем, адже вона є дівчинкою. Спідниця відкриває тонкі ніжки, які є найважливішим, на мій погляд, в цьому образі, і в іншому місці очей нічого не ловить.
На Ріганні:
Футболка Олександр Маквін (9000 рублів)
Спідниця Chloe Sevigny (вартість 12 000 рублів)
Костюм Джиммі Чоо (вартість 13,000 рублів)
20 травня 2012
"Річ" є прикметником на без рукавів Рі, і судом її доходів, це правда. Одяг для аеропорту, де з'явився співак у Лондоні.
На Ріганні:
Без рукавів Joyrich (вартість 3 500 рублів)
Окуляри Ray Ban (вартість 6 500 рублів)
25 травня 2012
Rihanna відзначає мій студії в Лос-Анджелесі. Для вечірки образ ідеально підійде, куртка, написана методом «Tie-Dye» виграла серце, а шорти і лезини, як правило, краще всього.
, Україна
На Ріганні:
Isabel Марант куртка
Шорти Ksubi (вартість 6,500 рублів)
р.
Крістіан Лоубутин взуття
25 травня 2012
Ресторан «Ріханна» - це ресторан для вечері.
, Україна
На Ріганні:
Adidas sneakers (вартість 2 200 рублів)
Мир, Любов & Розуміння шапки (11,000 рублів)
2 червня 2012
Ріанна в аеропорту LAX.
На Ріганні:
Майк Хлое Совіньйон
597650 р.
Air Jordan Playoff 12 Ретро (вартість 5 200 рублів)
Рюкзак Fendi (вартість 23 000 рублів)
Навушники Skullcandy (вартість 5 000 рублів)
3 червня 2012
Ріанна в клубі «Зелений камінь».
Куртка A.P.C x Carhartt (вартість 17 000 рублів)
(доб. 3)
Міс Спідниці самовару (вартість 1000 рублів)
11 Червня, 2012
Ріанна в Нью-Йорку провокативним способом. Leaf є нижня білизна, але ріжу її прямо зовні без її верхнього одягу. Що на неї? Що ще не сталося. Незабаром вона виявить половинку, інакше недбалість буде йти за межі і вона прогулятиметься вулицями з листям рису ...
На Ріганні:
Топ мереживо
Спідниця Topshop (вартість 2,500 рублів)
Конверсні кросівки (вартість 1,500 рублів)
622110 р.