Себастьян Кім

Він був відомий як перший помічник знаменитого Річарда Євдона і Стівена Мейсель.
Я був помічником дуже довго і не почав знімати себе до 32 років. «Я не молодий фотограф», – каже Себастьян.
Він народився в В'єтнамі, але виріс у Теграні, Парижі та Каліфорнії. Як підліток, він любив скейтбординг Тільки катання на ковзанах зайняли всі свої думки. До одного дня матері дав йому стару Нікону, а потім починався черговий сюжет.

Себастьян Кім Р

Його перша робота була опублікована в Transworld, коли він був 16. Він хотів бути як Spike Jones, який був як відмінним скейтбордером, так і успішним художником.

Себастьян нічого не знав про моду, а до 22 років він дав можливість стати помічником видатного Євдона, для якого молодий чоловік навіть мав кинути коледж. Але це був неоцінний досвід роботи з реальним майстером. Після подорожі у світ з Євдоном і провокуючи себе відмінним помічником, Себастьян йде на роботу з Майселем, з яким він продовжує поклонятися своїм навичкам.

Сьогодні, Себастьян Кім є одним з найбільш модних і затребуваних фотографів світу. Він робить фото пагони для найвідомішого модного глянцю, бере фотографії зірок і отримує справжню насолоду від своєї роботи і власної доріжки.

Тепер я пропоную познайомитися з чудовою чорною та білою портретною фотографією.

Себастьян Кім

Дерев'яний Аллен

Себастьян Кім

Мар'яна Хамінг

Себастьян Кім

Шарлотт Gainsbourg

Себастьян Кім

Джулі Таймор.

Себастьян Кім

Сандра Бернар

Себастьян Кім

Давид Линц

Себастьян Кім

Карі Мульліган

Себастьян Кім

Михайло Фасбендер

Себастьян Кім

Стефан Дорф

Себастьян Кім

Софія Копкола

Себастьян Кім .

Ед Вествік

Себастьян Кім

Стів Мартін.

Себастьян Кім

Джон Слаттері

Себастьян Кім

Олександр Вонг

Себастьян Кім Р

Мелані Ward

Себастьян Кім

Аарон Ю.

Себастьян Кім

Юлія Ройтфельд і Джозеф Альтузарра

І останній знаменитий портретний пагон номінантів на 2012 Оскари, зроблені на час.

Себастьян Кім

Джордж Клоні.

Себастьян Кім

Мерил Стереп.

Себастьян Кім

Рооне Мара

Себастьян Кім

Брад Пітт.

Себастьян Кім

Крістофер Плюмер

Себастьян Кім

Віола Девіс.