Себастьян Кім

Він був відомий як перший помічник знаменитого Річарда Євдона і Стівена Мейсель.
Я був помічником дуже довго і не почав знімати себе до 32 років. «Я не молодий фотограф», – каже Себастьян.
Він народився в В'єтнамі, але виріс у Теграні, Парижі та Каліфорнії. Як підліток, він любив скейтбординг Тільки катання на ковзанах зайняли всі свої думки. До одного дня матері дав йому стару Нікону, а потім починався черговий сюжет.

Р

Його перша робота була опублікована в Transworld, коли він був 16. Він хотів бути як Spike Jones, який був як відмінним скейтбордером, так і успішним художником.

Себастьян нічого не знав про моду, а до 22 років він дав можливість стати помічником видатного Євдона, для якого молодий чоловік навіть мав кинути коледж. Але це був неоцінний досвід роботи з реальним майстером. Після подорожі у світ з Євдоном і провокуючи себе відмінним помічником, Себастьян йде на роботу з Майселем, з яким він продовжує поклонятися своїм навичкам.

Сьогодні, Себастьян Кім є одним з найбільш модних і затребуваних фотографів світу. Він робить фото пагони для найвідомішого модного глянцю, бере фотографії зірок і отримує справжню насолоду від своєї роботи і власної доріжки.

Тепер я пропоную познайомитися з чудовою чорною та білою портретною фотографією.

Дерев'яний Аллен

Мар'яна Хамінг

Шарлотт Gainsbourg

Джулі Таймор.

Сандра Бернар

Давид Линц

Карі Мульліган

Михайло Фасбендер

Стефан Дорф

Софія Копкола

.

Ед Вествік

Стів Мартін.

Джон Слаттері

Олександр Вонг

Р

Мелані Ward

Аарон Ю.

Юлія Ройтфельд і Джозеф Альтузарра

І останній знаменитий портретний пагон номінантів на 2012 Оскари, зроблені на час.

Джордж Клоні.

Мерил Стереп.

Рооне Мара

Брад Пітт.

Крістофер Плюмер

Віола Девіс.

р.

Жан Дуджадін

Р

Jessica Chastain.

р.

Мішель Вільямс