Йосипін Сприєр.

Йосипін – молода модель з Данії. вона тільки 19 років, але вона вже має багатий рекорд і працює з майстрами модного бізнесу. Йосипін був визнаний професіоналом з 17 років. Ця молода краса не мала достатньо обійти одну з «найбільш популярних» моделей останнього сезону – Arizona Mews.

Габаритний зображення

Як і багато дівчат в промисловості, Йосипін почав моделювати в віці 15 років. Першим роботодавцем стала унікальна модельне агентство в Копенгагені. Сприєр розпочав свою кар’єру з рідкісними фотографіями та шоу маловідомих брендів.

Але після двох років в Данії вона дебютувала на міжнародних виставках моди. Протягом року з'явився на подіумі 54 рази в Мілані, Парижі та Нью-Йорку.

Вона представила колекції Calvin Klein, DKNY, Elie Tahari, Halston, Jen Kao, Ohne Titel, Alberta Ferretti, Blumarine, Dolce & Gabbana, Emilio Pucci і так далі. За осінь-зима 2011-2012, вона взяла участь у 53 шоу в Нью-Йорку, Мілані та Парижі. Вона відкрита і закрита Just Cavalli, в першу чергу з Альберта Фертті і останні з Prada. Вона з'явилася в рекламній кампанії датського бренду Best Behaviour. Вона з'явилася в багатьох скринінгах і з'явилася для журналів, таких як Vogue і Dazed & Confused. За її словами, робота як модель є «чарівним переходом у світ. й

р.

Працює в Нью-Йорку. Вона каже, що вона любить творчу сторону її роботи найбільш.

«Коли ви одягнете, ви повинні грати роль. Наприклад, сьогодні ми зображуємо жінок в розкішних сукнях і з красивими зачіски і макіяж. Іноді ви повинні бути стильними, іноді сміливими. І це чудово, як я намагаюся перетворювати в різні люди.

Багато людей думають, що прогулянка на катанні легко. Але Йосипін не думає.

«У мене багато моїх друзів говорять: «Дуже, ти стоїть там весь день, чи ти сидиш там». Так, але намагатися не спати протягом місяця, коли ви постійно доторкнулися сім людей, і все ще будете щасливими.

Коли мова йде про себе, Йосипін є найважчим, щоб залишитися зосередженим.

Зазвичай я спробую зберегти позитивне ставлення всередині або муфти з камерою, так як якщо я збираюся на дату з хлопцем, зберігаючи блиск в очах. Але іноді, якщо подіум занадто довгий, ви починаєте думати про щось, а потім я кажу собі: OK, фокус, ви на шоу.

До речі, якщо ви коли-небудь дивилися, як моделі можуть прогулятися так довго з тим же виразом на обличчі, то Йосипін готовий розкрити цей секрет.

«Навіть кінчик язика на верхньому небі. Це допомагає видалити будь-яку посмішку з обличчя. А коли ви хочете хризувати, це допоможе вам розслабитися. й

Йосипін говорить, що є тільки два речі, які допомагають їй зняти стрес після роботи: сім'я і спорт. І ще кілька фактів про Йосипін:
Улюблена модель René Toft Simonsen (Danish), яка пізніше стала письменником, вона була на кришці VOGUE у 1982 році.
Друзі - один з улюблених серій Йосипіна.
Улюблена їжа: Будь-яке пряне або шоколадне блюдо.
Її улюблений колір синій.
Її сонний відпочинок - це поїздка в Багамські острови.
Найулюбленішим місцем в Нью-Йорку є книжковий магазин на площі Об'єднання. Йосипін любить читати.
Ця модель не може обійтися без його iPhone4. І в її макіяжі завжди лежить підвал і 8-годинний крем Elizabeth Arden.

, Україна